• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Hoe kan ik mijn Mii-personage delen met anderen?

    Je kunt je Mii-personage op verschillende manieren met anderen delen.

    • Mii-personages naar een andere Nintendo 3DS verplaatsen via een lokale draadloze verbinding

      Dit is de beste methode als beide Nintendo 3DS-systemen zich in dezelfde ruimte bevinden. Open Mii-maker vanuit het HOME-menu van je Nintendo 3DS en kies voor 'Versturen/ontvangen'. Selecteer vervolgens de optie 'Mii-maker' en doe hetzelfde op het andere Nintendo 3DS-systeem. Terwijl de ene speler kiest voor 'Wachten op spelers', kiest de ander voor de optie 'Zoeken naar spelers', om vervolgens de Nintendo 3DS van de eerste speler te selecteren.

    • Mii-personages met een QR Code naar een ander systeem verplaatsen

      QR Codes bevatten alle benodigde informatie om een Mii-personage naar een ander Nintendo 3DS-systeem te verplaatsen. QR Codes worden als een afbeelding opgeslagen op de SD-kaart van je Nintendo 3DS-systeem. Je kunt deze afbeeldingen met een kaartlezer naar je pc verplaatsen, zodat je hem naar je vrienden kunt sturen. Je vrienden kunnen de code vervolgens scannen, zodat ze jouw Mii-personage ontvangen op hun Nintendo 3DS. Je kunt de QR Code scannen in Mii-maker, door te kiezen voor 'QR Code / afbeelding'. Kies hierna voor 'Mii als QR Code opslaan' of 'QR Code scannen', afhankelijk van wat je wilt doen.

    • Afbeeldingen van Mii-personages opslaan

      Als je een afbeelding van je Mii-personage voor iets anders wilt gebruiken, kun je dit doen door in Mii-maker te kiezen voor 'QR Code / afbeelding', en vervolgens voor 'Mii als foto opslaan'. Geef aan of je een afbeelding van alleen het gezicht of het hele lichaam wilt opslaan. De afbeelding wordt bewaard op de SD-kaart van je Nintendo 3DS.

    • Een verbinding maken met het Mii-personagekanaal van de Wii

      Je kunt alleen Mii-personages ontvangen die zijn gemaakt op de Wii. Het is niet mogelijk om Mii-personages die zijn gemaakt op je Nintendo 3DS naar je Wii te versturen. Klik hier voor meer informatie over het versturen van Mii-personages naar je Nintendo 3DS, die zijn ontworpen op je Wii.
    • Het versturen en ontvangen van Mii-personages via StreetPass

      Ook met StreetPass kun je Mii-personages ontvangen en versturen. Ga vanuit het HOME-menu naar StreetPass Mii-park en selecteer het Mii-personage dat je naar andere systemen wilt versturen. Als je vervolgens andere Nintendo 3DS-eigenaren passeert terwijl je systeem in de slaapstand staat, ontvang je automatisch de Mii-personages van die personen, en zij die van jou. Als je een Mii-personage in Mii-maker wilt bewaren, moet je hem selecteren in StreetPass Mii-park, op de A-knop drukken en kiezen voor de optie Mii-maker.

    Let op: Mii-personages die je hebt ontvangen van anderen kunnen niet worden bewerkt of gekopieerd.