• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Verbinding maken via AOSS

    Als je Access Point AOSS ondersteunt, stel je snel en eenvoudig de verbinding in. Lees behalve deze handleiding ook de handleiding van je Access Point.

    Opmerking: door gebruik te maken van AOSS veranderen mogelijk de instellingen van je Access Point. Als je computer verbonden is met het Access Point zonder gebruik te maken van AOSS, is het mogelijk dat deze na het gebruik van AOSS geen verbinding meer kan maken. Als je verbinding maakt met een Access Point dat je hebt gevonden via een zoekopdracht, verandert dit geen van de instellingen van het Access Point

    Volg de stap-voor-stap-beschrijving hierboven en tik op Handmatig instellen. Volg nu de stappen hieronder.

    1. Raak AOSS aan

    1CTR_OM_EUA_HOL_300.jpg

    2. Stappen voor het Access Point
    Druk de AOSS-knop op het Access Point in en houd deze ingedrukt tot het AOSS-lampje twee keer achter elkaar knippert.

    CTR_QSG_ILLU_Router_01.jpg

    Opmerking: als het je na meerdere pogingen nog niet lukt verbinding te maken via AOSS moet je ongeveer 5 minuten wachten en het dan nog eens proberen.

    3. Als de mededeling verschijnt dat de configuratie van de verbinding is voltooid, raak dan OKÉ aan om een verbindingstest te beginnen.

    • Als de test is gelukt, zijn de instellingen voltooid.
    • Na het afronden van de AOSS-configuratie is het soms niet mogelijk om verbinding te maken. Als dit gebeurt, wacht dan even voordat je weer verbinding probeert te maken.