• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Het LCD-scherm bevat enkele niet-actieve of altijd verlichte pixels

    Voor de productie van de LCD-schermen van de Nintendo DS Lite wordt technologie gebruikt met extreem hoge precisie. Als gevolg daarvan is meer dan 99,99% van de pixels effectief, terwijl slechts 0,01% van de pixels niet-actief of altijd verlicht is. Deze situatie tref je aan bij vele apparaten met LCD-technologie (pc-monitors, televisies, mobiele telefoons, etc.). Dit is echter geen defect.

    Het is belangrijk te beseffen dat deze situatie beperkt zal blijven tot de pixels die je reeds zijn opgevallen. Het probleem zal zich niet verder uitbreiden en je kunt ervan uitgaan dat het probleem zich niet op andere plekken op het scherm zal gaan voordoen.

    We raden je aan je systeem een aantal weken te gebruiken om te bepalen of dit je plezier tijdens het spelen in de weg staat. Als je, na je systeem een tijd gebruikt te hebben, vindt dat dit kleine puntje te veel afleidt, weet dan dat de Nintendo DS Lite voorzien is van een jaar garantie. We zullen je systeem graag inspecteren en, indien nodig, kostenloos repareren binnen de garantieperiode.