Super Mario Bros. 2


Ga met Mario en vrienden mee op een tocht waarin je de wereld van Subcon probeert te redden van de tirannieke kikker Wart.

Super Mario Bros. 2 biedt de vrijheid om levels niet alleen horizontaal, maar ook verticaal te verkennen terwijl je power-up-voorwerpen verzamelt, groenten ontwortelt en naar de vijand werpt en op zoek gaat naar verborgen "Sub-space"-kamers.

Super Mario Bros. 2 was het eerste Mario-spel waarin spelers personages zoals Princess Toadstool (Peach) en Toad konden besturen, elk met zijn eigen vaardigheden. Het is ook het spel waarin andere personages die later vaker terugkeerden in de Mario-reeks, zoals Shy Guy and Birdo, als eerste verschenen.

Let op: Super Mario Bros. 2 op Wii U Virtual Console is de Amerikaanse versie van het spel.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Spelers die de Wii Virtual Console-versie van dit NES-spel gekocht hebben en het hebben overgezet naar hun Wii U-systeem, zullen de verbeterde Wii U-versie van hetzelfde spel kunnen kopen tegen de verlaagde prijs van € 0,99. Bezoek het klantenservicegedeelte van deze website voor meer informatie over het overdragen van gegevens van de Wii naar de Wii U.