Bravely Second™: End Layer

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 26-02-2016

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Het is jouw taak om Luxendarc te redden in Bravely Second™: End Layer, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze uitgebreide RPG zet je het avontuur voort dat in Bravely Default is begonnen. Verken een uitgestrekte fantasiewereld vol nieuwe locaties en neem het op tegen vijanden in turn-based gevechten boordevol actie.

3DS_BravelySecondEndLayer_02.jpg

Na de gebeurtenissen in Bravely Default luidt Agnès Oblige een tijdperk van vrede in tussen de Crystal Orthodoxy en het hertogdom Eternia. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt ze ontvoerd door de boze Kaiser Oblivion. Haar lijfwacht Yew Geneolgia zweert haar te redden uit de Skyhold, de onneembare vesting van de Kaiser die hoog boven Eternia zweeft. Onderweg bundelt Yew zijn krachten met Magnolia Arch en andere nieuwe gezichten, plus enkele terugkerende helden zoals Edea Leen en Tiz Arrior, om samen te overleven in onheilspellende kerkers en confrontaties met angstaanjagende vijanden.

Gebruik twee unieke gevechtssystemen om het gevecht naar je hand te zetten en de vijand te verslaan. Met het Brave and Default-systeem kunnen personages per beurt meerdere keren aanvallen, of hun krachten sparen om zich tegen aanvallen te verdedigen en aanvallen op een later tijdstip voor te bereiden. Het is ook mogelijk om de tijd stil te zetten met Bravely Second. Dit systeem geeft je de kans om vernietigende speciale aanvallen uit te voeren of om je wonden te likken.

Stel je vechtkunsten en je zenuwen op de proef met 'Bring it on!' Als je een gevecht in één beurt hebt gewonnen, kun je meteen een andere, moeilijkere uitdaging aangaan om zo extra beloningen in de wacht te slepen. Door meerdere keren na elkaar strijd te leveren kun je je personages snel sterker maken, maar als je verliest, ben je alles kwijt wat je tijdens de gevechten hebt gewonnen. Neem dus geen onnodige risico's.

3DS_BravelySecondEndLayer_27.jpg

Om deze gevechten te winnen en beestachtig sterke vijanden te verslaan moet je slim gebruik maken van de 30 verschillende klasses waartoe je personages kunnen behoren. Deze geven je personages de eigenschappen die ze nodig hebben om te overleven. Personages doen ervaring op door te vechten. Zodra je helden nieuwe eigenschappen en vaardigheden hebben, kun je experimenteren met nieuwe tactieken. De nieuwe klasse Patissier kan vijanden bijvoorbeeld belagen met dodelijke desserts, terwijl de Catmancer zijn kennis van katachtigen gebruikt om het team sterker te maken en nuttige voorwerpen te zoeken. Experimenteer met klasses en eigenschappen om de perfecte speelstijl voor jezelf te ontdekken en stel een team samen dat tegen iedere uitdaging is opgewassen!

Je hoeft niet vast te houden aan één strategie. Je kunt nu verschillende combinaties van klasses, commando's, vaardigheden en uitrusting opslaan, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen je favoriete combinaties. Zodra je je favoriete combinaties hebt gekozen, kun je je team zelfs automatisch laten vechten. Dankzij deze aanpak is het makkelijker dan ooit om je team op te bouwen!

Je kunt ook op verschillende manieren verbinding maken met andere spelers dankzij de unieke communicatiemogelijkheden van de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Wissel profielen uit met andere spelers via StreetPass en Local Play om je maanbasis opnieuw op te bouwen, werk samen om gruwelijke monsters te verslaan en gebruik krachten van andere spelers in de strijd!

Ontdek een uitgestrekte wereld, een gevechtssysteem met diepgang en nog veel meer in het unieke RPG-avontuur Bravely Second: End Layer, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

 

Kijk hoe het allemaal begon...

QRCodes_3DS_BravelySecondEndLayer_Demo.png


Je kunt nu een demo van Bravely Second™: End Layer downloaden in de Nintendo eShop. Kijk hoe het verhaal begon en speel exclusieve content vrij met deze gratis inleiding.*

In de demo staan de Three Cavaliers centraal: Yew Geneolgia, Janne Angard en Nikolai Nikolanikov. De demo vormt een voorbereiding op het avontuur en geeft je de mogelijkheid om beloningen vrij te spelen in de volledige versie van de game, afhankelijk van de voortgang in de demo.

  • Ga op avontuur met nieuwe helden en oude bekenden om Agnès Oblige te bevrijden uit de handen van Kaiser Oblivion.
  • Denk na over de risico's die je neemt in gevechten met strategische diepgang.
  • Wissel tussen 30 unieke beroepen voor talloze tactische mogelijkheden.
  • Dankzij gestroomlijnde systemen kun je gemakkelijker dan ooit tevoren tussen strategieën wisselen.

*Draadloze internetverbinding vereist. Registratie van Nintendo Network ID en akkoord met netwerkgerelateerde voorwaarden en privaybeleid vereist. Je kunt de Bravely Second: End Layer-demo: The Ballad of the Three Cavaliers meerdere keren uitspelen. Je kunt echter alleen beloningen vrijspelen in de volledige game als je het spel opslaat nadat je de demo volledig hebt uitgespeeld. Opmerking: de Bravely Second: End Layer-demo: The Ballad of the Three Cavaliers kun je alleen in het Engels spelen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Square-Enix

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

26-02-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

26-02-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

20343 blokken