Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Type

Nintendo DS Game Card

Releasedatum

Info

Mario en Sonic hebben het al tegen elkaar opgenomen op de baan, maar nu bereiden ze zich voor op de skischansen. Hun rivaliteit is namelijk nog ijziger geworden in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor de Nintendo DS.

Het spel neemt je mee naar Vancouver, Canada – gaststad voor de Olympische Winterspelen in 2010 – en nodigt spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus uit om bijeen te komen en voor goud te gaan in disciplines als Alpine Skiing, Speed Skating en nog veel meer! De simpele en intuïtieve besturing, die profiteert van de unieke functies van de DS, zorgt dat je telkens, wanneer de wedstrijd van start gaat, het gevoel krijgt dat je midden in de actie staat.

Aan welke van de vele uitdagingen je ook meedoet, je hebt voor elke klus de perfecte atleet nodig. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen kent een legendarische cast aan speelbare personages. Er worden nieuwe gezichten aan de serie toegevoegd, maar het spel biedt nog steeds de keuze uit een aantal van de grootste videogamesterren die ooit hun opwachting hebben gemaakt op het kleine scherm. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen unieke eigenschappen, dus kies verstandig als je niet voor spek en bonen wilt meedoen!

De competitie wordt ditmaal nog heftiger en dankzij de draadloze mogelijkheden van de Nintendo DS kun je het tegen vrienden en familie opnemen om te zien, wie de meeste records op zijn of haar naam schrijft.

Beschik jij over het ijskoude karakter dat nodig is om de rest van de wereld te verslaan? Kom erachter in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor de Nintendo DS!

  • Reis af naar de Olympische Winterspelen en neem het in tal van disciplines draadloos op tegen vrienden en familie.
  • Speel als Mario, Sonic en andere bekende gezichten uit de wereld van videogames.
  • Kies voor iedere uitdaging de juiste atleet, voor een welkom voordeel in je strijd om de gouden plak.