Pokémon Colosseum

Type

Nintendo GameCube

Releasedatum

Het Stadium is veroverd, nu is het tijd voor een nieuwe arena: Pokémon Colosseum.

In deze innovatieve game kunnen spelers Pokémon uit Pokémon Ruby- en Pokémon Sapphire-games op hun Game Boy Advance uploaden en het op hun televisie opnemen tegen vrienden met behulp van een Nintendo GameCube. Spelers hebben de keuze uit een reeks arena's en kunnen hun Pokémon laten meedoen aan toernooien of multigevechten tussen vier spelers. Zo wordt elke ervaring anders dan de vorige. Ze kunnen hun krachten bundelen in de nieuwe twee-tegen-tweegevechten en hun Pokémon-bekwaamheid als team demonstreren. Deze game biedt: Pokémon Colosseum is een vervolg op de uitermate populaire games Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2 voor Nintendo 64 en is minstens net zo leuk en spannend dankzij de zoektocht naar een totaal nieuwe groep Pokémon-personages.

Pokémon Colosseum is volledig compatible met Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire, dus spelers kunnen met meer dan 200 Pokémon uit de twee games op hun Nintendo GameCube spelen. Je stopt gewoon je Pokémon Ruby- of Sapphire-game in de Game Boy Advance, sluit deze via het Nintendo GameCube Game Boy Advance-snoer aan op een Nintendo GameCube en de Pokémon duiken op in Pokémon Colosseum! Maximaal vier spelers kunnen ieder hun eigen Game Boy Advance aansluiten op de Nintendo GameCube om hun Pokémon tegen elkaar te laten uitkomen.

Pokémon-meesters moeten tegenstanders in meerdere toernooien uitschakelen om de beste Pokémon-trainer aller tijden te worden.

CI16_GCN_PokemonColosseum.png