CI_WiiU_headline_Internetbrowser.png

Ervaar het internet op twee schermen

Deel je favoriete websites met vrienden en familie door ze op het grote scherm te tonen of surf comfortabel en eenvoudig over het internet op de Wii U GamePad.

Surf zoals jij dat wilt

Verzamel iedereen rond de tv om video's te bekijken, vakantiekiekjes te delen en samen van het internet te genieten. Lees kleine letters met groot gemak op het scherm van de GamePad of surf over het internet, zonder de televisie te gebruiken.

CI_WiiU_img1_NL.png

Simpel surfen

Surf over het internet met de eenvoudige bediening van de Wii U GamePad. Scroll door pagina's, wissel van tabblad en typ berichten op het touchscreen.

Lees verder

CI_WiiU_gamepad_tilt.jpg

Kantelen om te scrollen

Zet de bewegingsbesturing aan om op webpagina's te scrollen door simpelweg de GamePad omhoog en omlaag te kantelen.

Geniet van speciale effecten

Maak je internetervaring nog specialer met deze bijzondere functies. Toon video's op het grote scherm terwijl je verder surft op de GamePad om meer filmpjes uit te zoeken, of verberg een pagina achter een gordijn om deze als verrassing te bewaren.

Onderbreek je spel om te zoeken

Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij je favoriete spel, kun je op de HOME-knop drukken om het spel te onderbreken en de webbrowser te laden. De speltitel wordt zelfs automatisch ingevuld in het zoekveld, zodat je snel en eenvoudig hulp kunt zoeken.

Ouderlijk toezicht

Met de functie Ouderlijk toezicht op het Wii U-systeem is het eenvoudig om te bepalen welke inhoud online beschikbaar is in de webbrowser.

Lees verder