• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 4x1_2xGPforNSO_nlNL.jpg


    Leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket krijgen tot 31 januari 2023 dubbele gouden punten (ter waarde van 10% van het aankoopbedrag) voor alle aankopen van games, downloadbare content en zelfs gamevouchers in de Nintendo eShop.

    Om een voorbeeld te geven: als je Splatoon 3 koopt, ontvang je gouden punten ter waarde van € 6,00 (€ 3,00 extra) om te besteden bij je volgende Nintendo eShop-aankoop.* Gouden punten worden normaal gesproken binnen 24 uur na aankoop toegekend.**

    Dubbele gouden punten voor deze games en meer!

    Aanbevelingen voor jou

    Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op verschillende criteria, zoals je gamegeschiedenis. Een momentje… we bereiden je aanbevelingen voor!

    Om hier persoonlijke aanbevelingen te zien moet je inloggen en in de instellingen van je Nintendo-account de optie activeren waarmee wij aanbiedingen en aanbevelingen op jou kunnen afstemmen. Om hier persoonlijke aanbevelingen te zien moet je in de instellingen van je Nintendo-account de optie activeren waarmee wij aanbiedingen en aanbevelingen op jou kunnen afstemmen. Helaas, we hebben op dit moment geen aanbevelingen voor je! Helaas, we hebben op dit moment geen aanbevelingen voor je! Meer informatie

    Om hier persoonlijke aanbevelingen te zien moet je inloggen en in de instellingen van je Nintendo-account de optie activeren waarmee wij aanbiedingen en aanbevelingen op jou kunnen afstemmen.

    Meer informatie

    Aanbevelingen voor jou

    Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op verschillende criteria, zoals je gamegeschiedenis. Een momentje… we bereiden je aanbevelingen voor!

    Nintendo Switch-gamevouchers

    CI_NSwitch_HowToBuy_voucher_NL.png

    Leden kunnen een set van twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor € 99,00. Elke voucher kan worden ingewisseld voor een downloadversie van een game uit de catalogus van het programma. Bovendien ontvang je dan gouden punten met een waarde van tot wel € 9,90!

    Gamevouchers kopen

    Nog geen lid van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket?

    2x1_NSwitch_NSO_Expansionpack_4_Icon_nlNL.jpg

    Je kunt van deze tijdelijke voordelen profiteren vanaf het moment dat je lid wordt. Een lidmaatschap bevat natuurlijk nog veel meer voordelen, zoals toegang tot een groeiende collectie van Nintendo 64-games, SEGA Mega Drive-games en betaalde downloadbare content voor bepaalde Nintendo Switch-games, waaronder Mario Kart 8 Deluxe!

    Meer info over Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

    *Het aantal toegekende gouden punten en de waarde van een gouden punt verschilt per valuta.

    **48 uur voor mensen die lid zijn geworden op de dag van de kwalificerende aankoop. Het toekennen van gouden punten kan tijdens piekperiodes, zoals bij de release van een game of tijdens vakanties, tot een week worden uitgesteld.