Boodschap van Tatsumi Kimishima

Nintendo Co., Ltd.

Directeur: Tatsumi Kimishima

CI17_CorporateSocialResponsibility_2016_Kimishima.jpg

Zonder angst voor verandering zet Nintendo zijn inspanningen voort om een glimlach op de gezichten van zijn consumenten te toveren.

Behouden wat belangrijk is en veranderen wat er veranderd moet worden zonder aan traditie gebonden te zijn. Bij Nintendo werken we voortdurend aan nieuwe verrassingen! Deze inspanningen zijn gebaseerd op ons Corporate Social Responsibility-beleid (CSR). Ons motto: een glimlach toveren op de gezichten van mensen.

Meer informatie (beschikbaar in het Engels en Japans)


Boodschap van Satoru Shibata

Nintendo of Europe GmbH

Directeur: Satoru Shibata

CI17_CorporateSocialResponsibility_2016_Shibata.jpg

We luisteren naar onze stakeholders en bieden veilige producten en diensten

Al vele jaren heb ik het voorrecht gehad om leiding te geven aan Nintendo of Europe.

Als onderdeel van de Nintendo-familie erkennen we onze verantwoordelijkheid tegenover de samenleving. Zowel op wereldniveau als op Europees niveau is ons doel hetzelfde: iedereen die met Nintendo in aanraking komt, laten glimlachen. We streven ernaar om die filosofie in ons bedrijf te incorporeren. Met die doelstelling in ons achterhoofd denken we altijd na over de gevolgen van onze acties voor de Europese stakeholders.

Lees verder

De Corporate Social Responsibility van Nintendo

csr_image.jpg

Bij Nintendo definiëren we onze corporate social responsibility (CSR) als 'het toveren van een glimlach op de gezichten van mensen'. Onze activiteiten hebben op verschillende manieren invloed op onze maatschappij, dus hebben we in het boekjaar van 2015 besloten om een nog grotere nadruk te leggen op onze CSR, gebaseerd op onze interne en externe verwachtingen.

Meer informatie (beschikbaar in het Engels en Japans)