• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo European Championships 2023

  2x1_EuropeanChampionships2023_Logo.jpg

  Welkom op de hub van Nintendo European Championships! Hier vind je alle informatie over het evenement van dit jaar, kun je lezen hoe je mee kunt doen aan de toernooien van Splatoon 3 en Mario Kart 8 Deluxe, en kun je je opgeven voor tickets om live bij de finale aanwezig te zijn.

  Nintendo European Championships 2023

  Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober in VILCO, Bad Vilbel, in de regio Frankfurt am Main in Duitsland. Het evenement bestaat uit de finale van het Splatoon 3 European Championship en de finale van het Mario Kart 8 Deluxe European Championship.

  De winnaars van de twee toernooien mogen Europa volgend jaar januari in hun game vertegenwoordigen op de World Championships op Nintendo Live 2024 in Japan!

  Tijdschema

  Het schema van beide dagen van de Nintendo European Championships is als volgt:

  Zaterdag 7 oktober

  • 11:00 uur: Splatoon 3 European Championship – Groepsfases

  Zondag 8 oktober

  • 11:00 uur: Splatoon 3 European Championship – Halve finales
  • 12:30 uur: Splatoon 3 European Championship – Playoff voor de derde plaats
  • 13:15 uur: Splatoon 3 European Championship – Finale
  • 15:00 uur: Mario Kart 8 Deluxe European Championship – Halve finales
  • 16:30 uur: Mario Kart 8 Deluxe European Championship – Finale

  Wat gebeurt er nog meer?

  Als bezoeker kun je de finales van beide European Championships bijwonen, kun je coole foto's maken, kun je een poging wagen in Mario Kart 8 Deluxe-tijdraces en Salmon Run-uitdagingen in Splatoon 3 en meer!

  Je kunt op het evenement ook zelf Splatoon 3 en Mario Kart 8 Deluxe spelen tegen andere bezoekers. Er is bovendien een ruimte waar je met je eigen spelsysteem lekker kunt relaxen.

  Er is voor alle bezoekers een goodie bag, dus vergeet niet om deze op te halen!

  Hoe kan ik meedoen?

  De kwalificatierondes voor het Splatoon 3 European Championship en het Mario Kart 8 Deluxe European Championship zijn afgelopen en de finalisten zijn bekend! In de verschillende tabjes kun je zien wie dat zijn geworden.

  Uiteraard kun je ook als niet-deelnemer naar het evenement komen en van de activiteiten genieten, waaronder het live bekijken van alle actie op de toernooien! Tickets zijn gratis (maximaal 2 per persoon). Klik op de knop hieronder om tickets te krijgen:


  Meld je aan voor tickets  Kun je niet op het evenement aanwezig zijn, maar wil je wel alles meekrijgen? Geen probleem! We streamen het evenement live op ons officiële YouTube-kanaal.