Deelnemen aan de actie

Meedoen aan de Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie is heel eenvoudig! Als je Monster Hunter 3 Ultimate voor Nintendo 3DS al hebt of van plan bent te kopen en een aanbevelingscode aan een vriend wilt sturen, zodat hij of zij het spel gratis kan downloaden, begin dan bij stap 1. Als je al een aanbevelingscode van een vriend hebt ontvangen, begin dan bij stap 4.

De Gever

De eerste deelnemer van de actie (de “gever”) kan als volgt een Aanbevelingscode ontvangen om te delen met de tweede deelnemer van de actie (de “vriend”):

Stap 1

De gever dient het spel Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS versie) (het “spel”) te registeren bij Club Nintendo via www.club-nintendo.com vóór 30 juni 2013, 23:59 uur.

Stap 2

Na succesvolle registratie van het spel krijgt de gever de gelegenheid om de aanbevelingscode aan te vragen. Na succesvolle aanvraag, zal de aanbevelingscode per e-mail worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het Club Nintendo-account van de gever. De aanbevelingscode zal ook beschikbaar zijn in het Mijn account-gedeelte van de Club Nintendo Website, na te zijn ingelogd. (Gevers die het spel vóór 4 juni 2013 hebben geregistreerd, dienen na de voornoemde datum in te loggen op hun Club Nintendo-account om de aanbevelingscode aan te vragen.)

Stap 3

De gever kan de aanbevelingscode aan de vriend geven zodat deze vriend een gratis downloadcode voor het Spel kan ontvangen.

De Vriend

De vriend kan de aanbevelingscode als volgt gebruiken om een gratis downloadcode voor het spel te ontvangen:

Stap 4

De vriend dient tussen 4 juni 2013, 00:01 uur en 31 juli 2013, 23:59 uur een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL systeem te registeren bij Club Nintendo via www.club-nintendo.com.

Stap 5

Na succesvolle registratie zal de vriend tot 5 augustus 2013, 23:59 uur de gelegenheid krijgen om de downloadcode voor het spel aan te vragen. Na succesvolle aanvraag, zal de downloadcode per e-mail worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het Club Nintendo-account van de vriend. De downloadcode zal ook beschikbaar zijn in het Mijn account-gedeelte van de Club Nintendo-site, na te zijn ingelogd.

Stap 6

De downloadcode kan worden gebruikt om het spel te downloaden in de Nintendo eShop op elk Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem. De downloadcode is te gebruiken tot 31 december 2013, 23:59 uur. Daarna vervalt de downloadcode.

---
Ga voor meer informatie naar de Algemene voorwaarden.

Nu kunnen jullie samen een onvergetelijk avontuur beleven in de lokale draadloze meerspelerstand!


Je gratis spel downloaden

Als je de gratis downloadcode hebt ontvangen, ga je naar de Nintendo eShop om deze te gebruiken. Volg daar deze eenvoudige stappen.

Stap 1

Zorg dat je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL met het internet is verbonden. Ga naar ons klantenservicegedeelte over Nintendo 3DS voor meer informatie over hoe je je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem met het internet kunt verbinden.
* Draadloze breedbandinternetverbinding vereist, evenals acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid.

Stap 2

Tik in het HOME-menu van je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem op het Nintendo eShop-icoon om de Nintendo eShop-toepassing te starten. Ga voor meer informatie naar onze Nintendo eShop-pagina.

Stap 3

Raak in de Nintendo eShop het menupictogram aan, kies voor INSTELLINGEN EN MEER en dan voor DOWNLOADCODE GEBRUIKEN. Voer je gratis downloadcode in, in het daarvoor bedoelde veld, en tik op 'Oké'.

Volg de instructies op het scherm om het downloadproces te beginnen. Nu kun je kiezen of je het spel onmiddellijk wilt downloaden of wanneer je Nintendo 3DS-systeem in de slaapstand is. Welke keuze je ook maakt, zorg dat je Nintendo 3DS-systeem met het internet is verbonden tijdens het downloadproces.

Ga voor meer informatie over het downloaden van spellen in de Nintendo eShop naar onze informatiepagina over het kopen van spellen.

---
Meer informatie over deze actie vind je op de complete algemene voorwaarden op onze site.