Nintendo of Europe GmbH “Nintendo 3DS-actie: Zo veel spellen!” Deelnamevoorwaarden

  1. Deze promotie is georganiseerd door Nintendo of Europe GmbH, Nintendo Center, 63760 Grossostheim.
  2. Om deel te nemen aan de promotie, moet je tenminste 16 jaar zijn en inwoner van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland of Rusland. Deelname aan de promotie houdt acceptatie in van de onderhavige deelnamevoorwaarden en van eventuele beslissingen van Nintendo of Europe GmbH betreffende de promotie.
  3. Je moet voor 30 juni 2013 (23:59) 3 van de 8 titels die in aanmerking komen geregistreerd hebben bij Club Nintendo op www.club-nintendo.com. De titels die in aanmerking komen, zijn:
    • Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS versie)
    • Luigi's Mansion 2
    • Fire Emblem: Awakening
    • Donkey Kong Country Returns 3D
    • Animal Crossing: New Leaf
    • Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate
    • LEGO City Undercover: The Chase Begins
    • Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity
  4. Nadat je 3 van de 8 deelnemende titels hebt geregistreerd in Club Nintendo, zul je de mogelijkheid krijgen een gratis downloadcode aan te vragen voor één van de 8 deelnemende titels. (Gebruikers die voor aanvang van de promotie al 3 deelnemende spellen hebben geregistreerd dienen na de begindatum van de promotie in te loggen op hun Club Nintendo account om de gratis downloadcode aan te vragen.) De aanvraag voor een downloadcode moet gedaan zijn vóór 31 juli 2013, 23:59 uur. De downloadcode zal per e-mail worden verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het Club Nintendo account.
  5. De downloadcode kan gebruikt worden om het spel naar keuze te downloaden in de Nintendo eShop op elk gewenst Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL-systeem.
    • De downloadcode is niet inwisselbaar voor contant geld of een ander product.
    • De downloadcode kan slechts eenmaal worden gebruikt.
    • De downloadcode is te gebruiken tot en met 31 december 2013. Daarna vervalt de downloadcode.
  6. Registratie op Club Nintendo is vereist. Club Nintendo Terms and Conditions zijn van toepassing. Voor gebruik van de Nintendo eShop is acceptatie van de Nintendo 3DS Service User Agreement en Privacy Policy vereist. Voor de registratie van downloadbare titels, moet je je Nintendo 3DS/Nintendo 3DS XL linken aan je Club Nintendo account.
  7. Je kan slechts eenmaal deelnemen aan deze promotie. Product registraties voor deelname aan deze promotie kunnen niet worden gecombineerd met andere promoties.
  8. Nintendo of Europe GmbH is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor (telecommunicatie)kosten die de deelnemer in verband met deelname aan de promotie maakt.
  9. Nintendo of Europe GmbH behoudt zich het recht voor om te allen tijde de deelnamevoorwaarden en/of de duur van de promotie te wijzigen en/of de promotie te annuleren. Wij raden daarom aan om de deelnamevoorwaarden regelmatig te raadplegen. Nintendo of Europe GmbH garandeert niet de ongestoorde en ononderbroken werking van haar website(s) of de door haar geleverde of gebruikte diensten. Ondanks de grootst mogelijke zorg die wij aan het beheer van de website(s) besteden, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor adequate voorzieningen (zoals telecommunicatievoorzieningen) om aan de promotie deel te nemen.