Nintendo 3DS-titels die in aanmerking komen voor de actie 'Zo veel spellen!'

Voor deze actie zijn de volgende acht Nintendo 3DS-titels uitgekozen:

De begindatum van de actie is 23 april 2013, 15:00. Om deel te kunnen nemen aan deze actie, moeten drie van de acht titels die in aanmerking komen voor 30 juni 2013 (23:59) geregistreerd worden, na hun respectievelijke release.

Om mee te doen aan de actie, hoef je slechts drie van de acht bovengenoemde spellen aan te registreren op je Club Nintendo-account (als verpakte winkelversie, een downloadversie uit de Nintendo eShop op een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL die gekoppeld is aan je Club Nintendo-account, of als onderdeel van een Nintendo 3DS- / Nintendo 3DS XL-bundel). Dit kan uiterlijk tot 30 juni 2013, 23.59 uur. Je komt dan in aanmerking voor een code waarmee je een gratis downloadversie van een vierde spel uit de lijst kunt krijgen in de Nintendo eShop!*

* Je kunt maar één keer meedoen aan deze actie. Je moet ten minste 16 jaar oud zijn en inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland of Rusland. Op deze actie zijn de Algemene voorwaarden van Club Nintendo van toepassing. Acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid is vereist.

Je gratis spel bemachtigen

Als je drie van de bovenstaande spellen hebt geregistreerd op je Club Nintendo-account, log je in op de website van Club Nintendo en ga je naar de pagina Mijn account. Boven aan de pagina zie je een actiebanner – klik hierop en volg de instructies in beeld om je gratis code voor een downloadversie van het spel van je keuze te ontvangen!

Opmerking: de actiebanner zal alleen te zien zijn als je a) bent ingelogd op je Club Nintendo-account, b) 16 jaar of ouder bent en c) tenminste drie van de bovenstaande titels hebt geregistreerd op je account. Je kunt je gratis downloadcode opvragen tot en met 31 juli 2013, 23.59 uur.

Je gratis spel downloaden

Als je de code van je gratis downloadversie hebt ontvangen, ga je naar de Nintendo eShop om deze te gebruiken. Volg daar deze eenvoudige stappen.

Stap 1

Zorg dat je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL met het internet is verbonden. Ga naar ons klantenservicegedeelte over Nintendo 3DS voor meer informatie over hoe je je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem met het internet kunt verbinden.

* Draadloze breedbandinternetverbinding vereist, evenals acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid.

Stap 2

Tik in het HOME-menu van je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem op het Nintendo eShop-icoon om de Nintendo eShop-toepassing te starten. Ga voor meer informatie naar onze Nintendo eShop-pagina.

Stap 3

Raak in de Nintendo eShop het menupictogram aan, kies voor INSTELLINGEN EN MEER en dan voor DOWNLOADCODE GEBRUIKEN. Voer je gratis downloadcode in, in het daarvoor bedoelde veld, en tik op 'Oké'.

Volg de instructies op het scherm om het downloadproces te beginnen. Nu kun je kiezen of je het spel onmiddellijk wilt downloaden of wanneer je Nintendo 3DS-systeem in de slaapstand is. Welke keuze je ook maakt, zorg dat je Nintendo 3DS-systeem met het internet is verbonden tijdens het downloadproces.

Ga voor meer informatie over het downloaden van spellen in de Nintendo eShop naar onze informatiepagina over het kopen van spellen.

Meer informatie over deze actie vind je op de complete algemene voorwaarden op onze site.