Hoe kan ik meedoen aan deze actie?

Registreer een verpakte winkelversie of downloadversies van drie van de acht titels die geselecteerd zijn voor deze actie (Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie), Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, Luigi's Mansion 2, Fire Emblem: Awakening, Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, Animal Crossing: New Leaf, LEGO City Undercover: The Chase Begins en Donkey Kong Country Returns 3D) op je Club Nintendo-account. Dit kan door de bijgesloten productregistratiecode in te voeren of, in het geval van een downloadversie, de online enquête in te vullen. Ga vervolgens naar de Club Nintendo-website, zorg dat je ingelogd bent en ga naar de pagina Mijn account. Klik daar op de actiebanner die boven aan de pagina verschijnt en volg de instructies in beeld.

Opmerking: in aanmerking komende spellen moeten uiterlijk op 30 juni 2013 om 23.59 uur bij Club Nintendo geregistreerd zijn. Aanvragen voor gratis downloadcodes moeten uiterlijk op 31 juli 2013 om 23.59 uur zijn ingediend. Aanvragers moeten 16 jaar of ouder zijn en inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Portugal, Zwitserland of Rusland.

Ik ben geen lid van Club Nintendo – hoe kan ik me aanmelden?

Om lid te worden van Club Nintendo, moet je ten minste één registreerbaar Nintendo-systeem of verpakt spel registreren op de website van Club Nintendo. In de verpakkingen van alle huidige Nintendo-systemen en de meeste Wii U-, Nintendo 3DS-, Wii- en Nintendo DS-spellen vind je een rode productregistratiekaart – voer de afgedrukte code in in het Productregistratiegedeelte van Club Nintendo en volg de instructies in beeld.

Let op: downloadversies van spellen die zijn gedownload in de Nintendo eShop kunnen niet worden geregistreerd als het Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem waarmee ze gedownload zijn, niet eerst gekoppeld is aan een Club Nintendo-account; dergelijke titels kunnen daarom niet worden gebruikt om lid te worden van Club Nintendo. Ook kunnen bepaalde oudere verpakte titels mogelijk niet meer geregistreerd worden, aangezien productregistratiecodes kunnen verlopen.

Hoe koppel ik mijn Nintendo 3DS-systeem aan mijn Club Nintendo-account?

Informatie over hoe je je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem aan je Club Nintendo-account kunt koppelen, vind je op onze klantenservicepagina voor de Nintendo 3DS.

Om er zeker van te zijn dat je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL systeem succesvol is gekoppeld aan je Club Nintendo account, is het belangrijk dat je 24 uur wacht voordat je een titel download in de Nintendo eShop.

Hoe registreer ik een downloadversie van een in aanmerking komend spel bij Club Nintendo?

Zolang het Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem waarmee je spellen downloadt gekoppeld is aan je Club Nintendo-account, worden downloadversies van spellen die je in de Nintendo eShop hebt gedownload automatisch toegevoegd aan de sectie Mijn geregistreerde spellen en systemen van je Club Nintendo-accountpagina. Je kunt deze pagina vervolgens bezoeken en op 'Sterren ontvangen voor deze download' klikken om de registratie-enquête in te vullen.

De registratie-enquête van in aanmerking komende downloadversies moet uiterlijk op 30 juni 2013 om 23.59 uur zijn voltooid, om in aanmerking te komen voor deze actie. Let op: downloadversies van spellen die in de Nintendo eShop zijn gekocht, kunnen niet worden geregistreerd als het Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem waarmee ze zijn gedownload niet eerst is gekoppeld aan een Club Nintendo-account. Zie de pagina Spellen kopen op onze website voor meer informatie.

Tellen Nintendo 3DS- / Nintendo 3DS XL-bundels met vooraf geïnstalleerde software ook mee voor deze actie?

Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-bundels met vooraf geïnstalleerde versies van spellen worden geleverd met twee Club Nintendo-registratiecodes: één voor de hardware en één voor de software. Als je de code van de vooraf geïnstalleerde software registreert en de software voorkomt in de lijst met acht in aanmerking komende spellen, telt dit mee voor de drie spellen die vereist zijn om een gratis downloadcode te ontvangen.

Ik heb al een aantal van deze spellen gekocht en geregistreerd voordat de actie van start ging – tellen deze titels toch mee voor deze actie?

Spelregistraties zijn retroactief; alle in aanmerking komende spellen die bij Club Nintendo geregistreerd zijn voordat de actie werd aangekondigd, ook downloadversies, tellen mee voor de drie geregistreerde spellen, die nodig zijn om een gratis downloadcode te ontvangen.

Kan ik een downloadcode ontvangen van een spel dat ik al heb gekocht in het kader van deze actie?

Ja, dat kan – voor je gratis spel kun je een keuze maken uit alle acht spellen uit deze actie, zelfs als je ze al hebt geregistreerd om mee te doen aan de actie.

Wanneer kan ik mijn downloadcode verzilveren?

Zodra je deze ontvangt. Codes worden zo snel mogelijk na ontvangst van je aanvraag opgestuurd – als je een spel hebt gekozen dat ten tijde van je aanvraag niet verkrijgbaar is, ontvang je de code kort na de Europese release van dat spel.

Met welk Nintendo 3DS-systeem kan ik mijn code verzilveren?

Je kunt je gratis code voor een downloadversie van het spel van je keuze gebruiken op elk Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem dat toegang heeft tot de Nintendo eShop via een internetverbinding (acceptatie van de Gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid is vereist). Je kunt hetzelfde spel echter niet downloaden op meerdere Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systemen.

Geldt er een verloopdatum voor mijn gratis downloadcode?

Ja. Je moet je gratis code uiterlijk op 31 december 2013 om 23.59 uur verzilveren.

Ik heb drie in aanmerking komende spellen geregistreerd… waarom zie ik geen actiebanner?

Nadat je je derde in aanmerking komende spel hebt geregistreerd, kan het 24 uur duren voordat de actiebanner op je Mijn account-pagina verschijnt. Je kunt ook proberen de website te vernieuwen, omdat je browser mogelijk een (verouderde) versie weergeeft die in het cachegeheugen van je internetbrowser is opgeslagen.

Onthoud ook dat aanvragers 16 jaar of ouder moeten zijn om mee te kunnen doen aan deze actie; Club Nintendo-leden die 15 jaar of jonger zijn, krijgen de actiebanner niet te zien, ook al hebben ze drie in aanmerking komende spellen geregistreerd bij Club Nintendo.

Ik heb mijn downloadcode nog niet ontvangen… wat moet ik doen?

Wanneer je de code ontvangt, hangt af van het spel dat je hebt gekozen als gratis download; codes van spellen die nog niet verkrijgbaar zijn, worden zo snel mogelijk na hun Europese release verstuurd.

Aanvragers moeten 16 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen aan deze actie; spellen die geregistreerd zijn op Club Nintendo-accounts van leden die 15 jaar of jonger zijn, tellen niet mee voor de actie.

Als je je gratis downloadcode minder dan zeven dagen geleden hebt aangevraagd, heb dan even geduld – hoewel we er alles aan doen om je zo snel mogelijk na registratie een code toe te sturen, kan er mogelijk een onverwachte vertraging optreden in het e-mailproces.

Als er meer dan zeven dagen zijn verstreken sinds je je hebt geregistreerd voor een gratis downloadcode en je deze nog niet ontvangen hebt, probeer dan het volgende:

  • Log in op de website van Club Nintendo en bekijk de banners boven aan de pagina – downloadcodes die via deze actie aan je account zijn toegekend, worden hier getoond.
  • Controleer de Spam-map/Prullenmand van je e-mailaccount. Mogelijk is je e-mail van Club Nintendo hier terechtgekomen, afhankelijk van de manier waarop je e-mailaccount is geconfigureerd.
  • Ga na of het correcte e-mailadres aan je Club Nintendo-account is gekoppeld. Dit kun je controleren op de pagina Mijn persoonlijke gegevens van de Club Nintendo-website. Als het e-mailadres niet klopt, is er mogelijk ook een foutief e-mailadres verschaft tijdens het registratieproces voor deze actie. Voer het juiste e-mailadres in en neem vervolgens contact op met de Nintendo-klantenservice.
  • Heb je drie in aanmerking komende titels geregistreerd, de algemene voorwaarden van deze actie nageleefd en de bovenstaande stappen gevolgd, maar nog steeds geen gratis downloadcode ontvangen? Neem dan contact op met de Nintendo-klantenservice.