Voor volwassenenDoe mee!
Nintendo Kids
Leuke weetjes over Kirby!
Leuke weetjes over

Kirby is een roze bolletje met rozige wangen en grote rode voeten. Zijn kleine formaat weerhoudt hem er niet van grootse avonturen te beleven! Hieronder lees je er alles over!

1
Kirby woont in Dream Land op de planeet Popstar. Het is een prachtige plaats met veel weelderig gras, en rustige plekjes waar Kirby een dutje kan doen.
2
Kirby is een vriendelijk baasje. Hij groet iedereen die hij ontmoet en staat bekend om zijn vrolijke, positieve houding.
3
Als Kirby niet druk is met het redden van Dream Land besteedt hij zijn tijd het liefst aan slapen en – vooral – eten. Hij kan meer op dan je zou denken!
4
Kirby kan vijanden opslokken om hun vaardigheden over te nemen. Zo kan hij tal van speciale krachten gebruiken, bijvoorbeeld Ice, Beam en Ninja!
Kirby
Kirby
5
Soms kan Kirby transformeren in coole voertuigen, zoals een tank, onderzeeër of zelfs een raket! Door van vorm te veranderen kan Kirby zijn vijanden op nieuwe manieren aanvallen, bijvoorbeeld met raketten en torpedo’s.
6
King Dedede heerst over Dream Land. Je herkent hem aan zijn koninklijke kroon en de enorme houten hamer die hij draagt. Gedreven door zijn hebberige en egoïstische aard, haalt hij vaak vervelende streken uit - en dat brengt hem regelmatig in conflict met Kirby.
7
Met z'n metalen masker, gouden zwaard en grote vleugels is Meta Knight een bijzonder coole ridder - maar ook een rivaal van Kirby! Vaak moet Kirby hem verslaan om in zijn missie te slagen!
8
Waddle Dee's kom je in veel avonturen van Kirby tegen. Soms bevinden ze zich in de achtergrond, maar ze kunnen ook als hulpjes van Kirby dienstdoen.

Dit vind je misschien ook leuk:

...
Spelregels
Game Badge
Nieuw spel
Verderspelen
Afsluiten
Spelregels
Pauze
Opnieuw beginnen!