Voor volwassenenDoe mee!
Nintendo Kids
Maak kennis met Captain Toad!
Maak kennis met

Captain Toad!

Captain Toad doet niets liever dan dingen ontdekken, maar hij is snel bang als er gevaar dreigt. Captain Toad gaat graag op zoek naar schatten met zijn vriendinnetje Toadette.
Wingo is een enorme vogel die houdt van glimmende dingen zoals krachtsterren. Terwijl Captain Toad graag zelf op zoek gaat naar schatten, steelt Wingo krachtsterren met zijn grote klauwen.
Toadette
Captain Toad reist door locaties zoals mijnbouwstadjes, tropische aquariums en griezelige spookhuizen, waar allemaal gevaarlijke vijanden op de loer liggen.
Als Captain Toad een hele dag naar schatten heeft gezocht, dan rust hij 's avonds graag uit bij een kampvuur. Hij bewaart de munten die heeft verzameld, in zijn tent.
Captain Toad komt op zijn avonturen een heleboel slechteriken tegen. Soms moet hij zich verstoppen voor enge Boo's of Shy Guys, en hij moet zelfs Goomba's ontwijken die op hem af stormen!
Captain Toad kan een houweel gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen.
Captain Toad heeft een zware rugzak, waardoor hij niet kan springen! Omdat hij zo zwaar is, kan hij wel op plekken onder water naar schatten zoeken zonder naar de oppervlakte te drijven.
Pluck Patches zijn een soort planten die Captain Toad uit de grond kan trekken om naar schatten te zoeken. Soms zitten er knolrapen onder de planten, die Captain Toad naar zijn vijanden kan gooien.
Captain Toad komt ook een vuurspugende draak tegen, die Draggadon heet. Draggadon wordt niet graag gestoord, dus Captain Toad moet heel stil zijn als deze draak in de buurt is!

Dit vind je misschien ook leuk:

...
Spelregels
Game Badge
Nieuw spel
Verderspelen
Afsluiten
Spelregels
Pauze
Opnieuw beginnen!