Voor volwassenenDoe mee!
Nintendo Kids
Nintendo door de tijd heen
door de
tijd heen

Wist je dat veel van je favoriete Nintendo-personages al meer dan 30 jaar geleden voor het eerst te zien waren in games? Echt waar. Ze zagen er toen heel anders uit dan nu.

We reizen terug in de tijd om te zien hoe deze personages er vroeger uitzagen!

Mario
Deze beroemde inwoner van het Paddenstoelenrijk doet al meer dan 30 jaar mee. Tegenwoordig heeft hij een blauwe tuinbroek aan, maar vroeger ging Mario ook al op avontuur, sprong hij boven op vijanden en moest hij de prinses redden.
Peach
Peach heerst al lange tijd over het Paddenstoelenrijk en ze zorgt goed voor haar onderdanen. Af en toe wordt ze ontvoerd door Bowser, maar ze is sterk en slim genoeg om zelf uit zijn klauwen te ontsnappen.
Bowser
Sommige slechteriken willen gewoon niet deugen! Bowser heeft al 30 jaar lang de nare gewoonte om prinses Peach te ontvoeren en Mario het leven zuur te maken.
Donkey Kong
Wist je dat deze vriendelijke loebas ooit een rivaal van Mario was? Ongelooflijk, hè? Donkey Kong is zijn apenstreken nog steeds niet helemaal verleerd, maar hij is tegenwoordig een stuk beschaafder. Hij draagt zelfs een stropdas!
Kirby
Deze roze held zag er altijd al schattig uit! Hij is nog steeds dol op avontuur en hij kan nog altijd slechteriken opslokken en hun krachten kopiëren.

Dit vind je misschien ook leuk:

...
Spelregels
Game Badge
Nieuw spel
Verderspelen
Afsluiten
Spelregels
Pauze
Opnieuw beginnen!