Voor volwassenenDoe mee!
Nintendo Kids
Ontmoet de Pikmin
Ontmoet de
Ontmoet de

Wat zijn Pikmin? Sommige mensen zeggen dat het kleine dieren zijn, maar ze hebben ook wel iets weg van plantjes. Ze groeien op een planeet die PNF-404 wordt genoemd. Als je ze uit de grond trekt, volgen ze je overal naartoe en helpen ze je met van alles en nog wat! Gooi ze ergens naartoe (dat vinden ze niet erg) en ze gaan automatisch aan de slag!

Steen-Pikmin

Steen-Pikmin zijn keihard! Als je ze weggooit, dan beuken ze bijna overal doorheen. Ook kunnen ze niet verpletterd worden. Ze zijn echt zo hard als steen!

Rode Pikmin

Rode Pikmin zijn net kleine soldaatjes. Ze kunnen goed tegen vuur, dus ze zijn niet bang voor vijanden die vuur spugen. Ze kunnen zelfs door vlammen heen lopen!

Blauwe Pikmin

Je kunt blauwe Pikmin gebruiken om dingen uit het water te halen, of om onder water tegen vijanden te vechten. Ze zijn vliegensvlug in sloten en vijvers, want ze kunnen zwemmen en zelfs ademhalen onder water. Blauwe Pikmin zijn absoluut niet bang om nat te worden!

Gele Pikmin

Deze gele Pikmin zijn goed met elektriciteit. Ze geven licht als ze elkaars hand vasthouden en ze geleiden elektrische stroom. Je kunt ze ook hoger gooien dan andere Pikmin.

Vliegende Pikmin

Deze Pikmin voelen zich thuis in de lucht. Je kunt ze dingen laten dragen of hindernissen uit de weg laten ruimen. Ze kunnen ook goed tegen vliegende vijanden te vechten!

Steen-Pikmin
Rode Pikmin
Blauwe Pikmin
Gele Pikmin
Vliegende Pikmin

Dit vind je misschien ook leuk:

...
Spelregels
Game Badge
Nieuw spel
Verderspelen
Afsluiten
Spelregels
Pauze
Opnieuw beginnen!