Voor volwassenenDoe mee!
Nintendo Kids
Op avontuur met Link!

Op avontuur met Link!

Ben je klaar voor een epische ervaring? Ontdek wat Link allemaal uitspookt tijdens zijn legendarische avonturen in het kleurrijke koninkrijk Hyrule.

Ontdekkingsreis

Link kan Hyrule verkennen zoals hij zelf wil. Grote afstanden overbrugt hij op zijn trouwe paard Epona. Tijdens andere avonturen gebruikt hij andere vervoersmiddelen, zoals een boot, een trein of een zeildoek om door de lucht te zweven.

In Hyrule zijn allerlei verschillende stammen te vinden. Als je ze helpt, wordt Link soms beloond met iets wat hij goed kan gebruiken tijdens zijn reis!

Kerkers verkennen

Tijdens zijn avonturen verkent Link kerkers en tempels vol puzzels, monsters en speciale voorwerpen!

Om te overwinnen moet Link op slimme wijze puzzels oplossen met de voorwerpen die hij heeft, en sleutels verzamelen om gesloten deuren te openen.

Ook kan hij een plattegrond en kompas gebruiken om schatkisten te vinden die rupees en andere handige voorwerpen bevatten, en om sneller de weg te vinden in de kerker.

Elke kerker wordt afgesloten met een krachtige eindbaas die Link tot het uiterste op de proef zal stellen! Geloof in jezelf, Link!

Voorwerpen en accessoires

Link draagt altijd een zwaard en schild om zichzelf te beschermen. Hij kan ook gebruikmaken van andere voorwerpen en uitrustingen die hij in de kerkers van Hyrule vindt. Sommige vijanden laten zelfs voorwerpen vallen die Link kan gebruiken!

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie..

Heldenboog

schiet pijlen om objecten en slechteriken van een afstandje te raken

Magische melodieën

Link is niet alleen een held, hij speelt ook allerlei verschillende muziekinstrumenten. Of hij nu slaapliedjes speelt op zijn ocarina of een magische dirigeerstok gebruikt om de wind te besturen, muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in Links avonturen.

Dit vind je misschien ook leuk:

...
Spelregels
Game Badge
Nieuw spel
Verderspelen
Afsluiten
Spelregels
Pauze
Opnieuw beginnen!