• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 03: Het ontstaan van Gooigi
    Sluiten X

    Onderzoeksrapport van professor K. Wibus

    03: Het ontstaan van Gooigi

    Het uiterst eigenaardige element goo (dat ik inmiddels "slijm" noem) lijkt op geen enkele manier op andere scheikundige elementen. Eén ding is echter zeker: als ik het kan leren om spoken voor me te vangen, zal mijn onderzoek een reuzensprong maken!

    Zonder enige twijfel is de Spookzuiger (mijn allergrootste uitvinding, al zeg ik het zelf) de beste manier om spoken te vangen. Ik dacht dat als ik het slijm een menselijke vorm zou kunnen geven, het mogelijk de Spookzuiger kon gebruiken. Ik wist wat me te doen stond!

    CI_3DS_LuigisMansion_Journal_03_Polaroid_01.png

    Allereerst maakte ik een mal waar ik het slijm in kon gieten. Dit proces verliep voorspoedig en na het verwijderen van de mal had ik inderdaad slijm dat er uitzag als een mens. Maar niet veel later nam het slijm zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Hoe kon ik dit omzeilen?

    dt_img
    mob_img

    Ik was de wanhoop nabij, tot ik me opeens herinnerde dat de telepixelaar biologische gegevens van Luigi had opgeslagen. Door van die gegevens een elektronisch signaal te maken kon ik ze in het slijm stoppen. Het resultaat was eigenlijk precies zoals verwacht: het slijm veranderde in een ultragroene versie van Luigi. Een geniale ingeving, mag ik wel zeggen.

    dt_img
    mob_img

    Om het Luigi-vormige slijm spoken te leren vangen liet ik het opnames zien van hoe Luigi dat doet. Zoals ik al hoopte, begon het slijm Luigi's bewegingen na te bootsen. Een deel van zijn lichaam veranderde zelfs in een perfecte kopie van de Spookzuiger! (Soms ben ik zo geniaal dat ik er bang van word...)

    CI_3DS_LuigisMansion_Journal_03_Polaroid_04.png

    Ik moet alleen niet vergeten dat je met grote ontdekkingen voorzichtig om moet springen. Het is leuk als het in het laboratorium goed werkt, maar het daadwerkelijke spokenvangen moet nog beginnen! Eerst was er echter nog iets anders dat ik moest doen, namelijk een naam geven aan het slijm in Luigi-vorm.

    Maar daar was ik snel over uit. Het element heet "Goo" en ziet eruit als Luigi, dus... Gooigi!

    Zo. Nu eerst koffie en dan eens nadenken over waar ik Gooigi het beste kan uitproberen…

    mainbgjournal
    h2wrapperbg
    h2wrapperbgmob