• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 04: De villa van toen
    Sluiten X

    Onderzoeksrapport van professor K. Wibus

    04: De villa van toen

    Nu het me is gelukt om Gooigi de vorm van Luigi te laten aannemen en hij de Spookzuiger kan gebruiken, kan hij beginnen met het oefenen van spokenvangen! Maar waar kan hij dat het beste doen?

    Ik mag niet vergeten dat als ik gebruik wil maken van de slijmgerelateerde talenten die Gooigi zo bijzonder maken, ik spookenergie nodig heb van buiten de Schaduwvallei. Dus als ik Gooigi ergens anders heen stuur, lost dat beide problemen op. Hij kan dan leren vechten tegen spoken én kan tegelijk spoken voor mij verzamelen! Hehehe!

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report4_01.png

    Maar waar zou hij beide doelen kunnen bereiken? Na een kopje groentjeskoffie wist ik het antwoord: de villa waar ik Luigi heb ontmoet! Die villa zat boordevol interessante spoken, dus dit was de ideale locatie voor mijn project!

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid16Scribbles.png
    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report4_03.png

    De villa is een tijdje geleden verdwenen, dus Gooigi kon er niet echt naartoe lopen… maar dat probleem was makkelijk opgelost! Ik hoefde enkel de telepixelaar aan te passen om deze in staat te stellen verbinding te maken met het verleden. Heel eenvoudig! Hierna hoefde ik alleen maar contact op te nemen met mijzelf en Luigi in het verleden, hen om hulp te vragen en Gooigi naar hen toe te sturen!

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report4_04.png

    Na een tijdje haalde ik Gooigi terug van zijn avontuur om zijn voortgang te bekijken en… het was gelukt!

    Hij heeft niet alleen alle proeven en uitdagingen op zijn pad overwonnen, maar hij heeft ook héél véél spoken gevangen!

    CI_3DS_LuigisMansion_Polaroid_Report4_05.png

    Met al deze spoken in mijn verzameling én een verrukkelijk kopje groentjeskoffie in mijn maag besefte ik opeens dat er talloze manieren zijn waarop spoken en slijm op elkaar kunnen reageren…

    CI_3DS_LuigisMansion_HandDrawnGhostScribbles.png
    mainbgjournal
    h2wrapperbg
    h2wrapperbgmob