Brilliant Hamsters!

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 30-01-2014
Brilliant Hamsters!
Sluiten X

Je eigen hamster!

Met Brilliant Hamsters! ga je op een briljant avontuur met je eigen hamster! Verzorg ze goed en verdien zo vele stempels, verkleed ze en neem ze mee op een wandeling!

  • Verzamel stempels en trek er op uit

Je verzamelt stempels door goed voor je hamsters te zorgen. Hoe meer stempels je verzamelt, hoe meer hamsters en kooien je ontgrendelt. Er zijn 20 verschillende kooien beschikbaar. Tracht er zo veel mogelijk te ontgrendelen en gebruik ze wanneer je er op uit trekt.

  • Speel AR-spellen

Speel met je hamster en gebruik een AR-kaart.

  • Ga op stap met StreetPass

Door StreetPass te gebruiken kan je informatie over hamsters uitwisselen met andere spelers. Dit is je kans om te pronken met je schattige hamster die je liefdevol verzorgd hebt.

  • Spempels

Verzamel stempels door goed voor je hamsters te zorgen. Wanneer je stempelkaart vol is kan je ze inruilen voor nieuwe kooien. Door vele stempelkaarten te verzamelen kan je nieuwe soorten kooien en winkelvoorwerpen ontgrendelen.

  • Sterren

Door je hamster te verzorgen kan je ook sterren verdienen. Doe het goed en verdien vele sterren! Je kan deze inruilen voor voorwerpen in de winkel. Je kan ook sterren krijgen via Zoeken, AR-spellen, of Modeshow.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo Network ID. Op het Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat aan je Nintendo Network ID is gekoppeld. Op je Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste systeemupdate uitgevoerd zijn. Ook moet het systeem met het internet verbonden zijn en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Anders, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

Bergsala Lightweight

Functies

StreetPass

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

30-01-2014

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

1432 blokken