Fallblox

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 15-11-2012

Welkom in de wereld van Fallblox! Laat je hersenen kraken met 140 nieuwe levels, 90 trainingsoefeningen en een unieke toevoeging aan de blokkenpuzzels: zwaartekracht!

De zon schijnt in Fallblox Park en iedereen heeft zin om er een leuke dag van te maken. Helaas heeft Mallo per ongeluk alle vrolijk gekleurde Carrier Birds uit Fallblox Park verjaagd! Er zit maar één ding op - hij moet ze allemaal weer terugbrengen! En zo begint Mallo's nieuwste avontuur, waarin je weer naar hartenlust kunt trekken, springen, klimmen en vallen om de blokkenpuzzels te voltooien.

CI7_3DSDS_Fallblox_Newlevels.png

Wil je meer Fallblox-levels? Klik hier!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Als je voorganger Pullblox hebt gespeeld, ziet Fallblox er misschien bekend uit, maar vergis je niet! Nieuwe spelelementen maken van Fallblox een compleet nieuwe ervaring, eentje die je nog lang aan het puzzelen houdt!

Net als bij Pullblox is het in elk level de bedoeling om de top van de blokken te bereiken. In de voorganger moest Mallo kinderen redden, dit keer zitten kleurrijke vogels op de top van elke stapel gevangen. Maar terwijl je de blokken van Pullblox alleen naar voren kon trekken of naar achteren kon duwen, voegt Fallblox een derde dimensie toe om een heel nieuwe draai aan de puzzelpret te geven!

Fallblox-3DS-JAUP-Screen01-ENG.bmp

Zwaartekracht

Elke Fallblox is opgebouwd uit kleurrijke blokken die Mallo los van elkaar kan bewegen. Ga naast een blok staan, druk op de B-knop en gebruikt de draaiknop om het blok te verplaatsen. Om een level te voltooien, moet je de blokken zo rangschikken dat je naar de top kunt klimmen om de vogel te redden.

Het verplaatsen van een blok kan dit keer gevolgen hebben voor alle blokken die erboven liggen. Als je een blok namelijk zo verschuift dat de blokken erboven geen steun meer hebben, zorgt de zwaartekracht ervoor dat ze naar beneden vallen tot ze op de grond of andere blokken blijven liggen. Je kunt de blokken dit keer niet alleen naar voren en naar achteren maar ook opzij bewegen, dus moet je goed nadenken voordat je met schuiven begint!

CI16_Fallbox_Misc01.png
Fallblox-3DS-JAUP-Screen07-ENG.bmp

Tijd en ruimte

Fallblox geeft alle tools die je nodig hebt om elk level te halen. Heb je meer ruimte nodig om de blokken te trekken, duwen en verschuiven? Het speelveld is nu negen lagen diep en ook veel breder dan het in Pullblox was. Wil je een puzzel van de andere kant bekijken? Gebruik de richtingsknop om de camera naar de zijkant of achterkant van het level te roteren.

Als je echt niet verder komt op je weg naar de top van een bepaalde blokkenstapel, zijn er twee uitwegen. Wanneer je een kleine vergissing hebt gemaakt, kun je je acties terugspoelen tot het moment waarop het mis ging. Als het helemaal een rommeltje is geworden, kun je ook de gloeiende pijl aan de voorkant of achterkant van een level gebruiken om het hele level opnieuw te beginnen!

Fallblox-3DS-JAUP-Screen06-ENG.bmp

Handige blokken

Niet alle blokken die je tegenkomt gedragen zich op dezelfde manier. Sommige hebben speciale eigenschappen die je kunt gebruiken om puzzels te kraken. Zwevende blokken kun je bijvoorbeeld net zo bewegen als elk ander blok, alleen vallen ze niet omlaag als er niets onder zit. Daardoor kun je ze ook gebruiken om te voorkomen dat andere blokken omlaag vallen.

Dat is natuurlijk nog maar één voorbeeld, want er zijn vele andere speciale blokken in Fallblox… maar het is veel leuker om die zelf te ontdekken! Onthoud alleen dat je elk speciaal blok hard nodig zult hebben als je alle vogels van Fallblox Park wilt redden!

Nadat je de eerste tien stages in Fallblox Park hebt voltooid, krijg je toegang tot Fallblox Studio. Hier ontmoet je Papa Blox die alle Fallblox maakt, maar hij laat je ook je eigen levels maken… zolang je het maar netjes vraagt!

Fallblox-3DS-JAUP-Screen03-ENG.bmp

Zelf bouwen

Fallblox Studio biedt alle gereedschap die je nodig hebt om elke stage die je maar wilt, te bouwen. De bediening is heel eenvoudig, gebruik gewoon de Nintendo 3DS-stylus in het rooster op het touchscreen om blokken toe te voegen of te verwijderen en hun kleuren te veranderen. Je kunt ook gadgets toevoegen, een naam aan het level geven en proberen of het level oplosbaar is. Dat laatste is heel belangrijk, want je kunt je Fallblox niet met anderen delen als je hem zelf niet hebt gehaald!

AppleTree_QRCreate.jpg

Deel je creaties

Na het voltooien van je Fallblox, volgt de belangrijkste stap: andere mensen je puzzel laten spelen! Elke Fallblox die je maakte en voltooide kun je omzetten naar een QR-code die je kunt opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS. Het enige wat je daarna hoeft te doen is de afbeelding overzetten van jouw SD-kaart naar de computer, alvorens het via Internet te verspreiden op welke manier je maar wilt. Jouw creatie kan in één klap beroemd worden!

Als je nog meer Fallblox-levels wilt oplossen, zit je hier helemaal goed! Elke QR-code hieronder voegt een nieuw level aan je spel toe, zodat je op nog meer manieren van de Fallblox-ervaring kunt genieten!

3DSDownloadSoftware_Fallblox_20_ChallengeW10_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_19_PapaBloxBird_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_18_ChallengeW9_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_17_Alpaca_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_16_ChallengeW8_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_15_Pelican_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_14_ChallengeW7_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_13_Bee_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_12_ChallengeW6_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_11_Tapir_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_10_ChallengeW5_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_09_Mallo_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_08_ChallengeW4_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_07_SeaHorse_enGB.JPG
3DSDownloadableSoftware_Fallblox_06_ChallengeW3_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_05_Whale_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_04_ChallengeW2_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_03_Cactus_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_02_ChallengeW1_enGB.JPG
3DSDownloadSoftware_Fallblox_01_Parachute_enGB.JPG

Zo kun je de codes gebruiken:

  1. Zet je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL aan en kies Fallblox in het HOME-menu om het spel te beginnen
  2. Kies in het hoofdmenu voor Fallblox Studio (deze optie komt pas beschikbaar als je de eerste tien levels in Fallblox Park hebt voltooid)
  3. Kies een leeg vakje in de studio en tik op ‘Read QR Code’
  4. Tik op ‘Read From Camera’ om het zoekvenster voor QR-codes te laten verschijnen
  5. Richt de buitenste camera's van je Nintendo 3DS op een van bovenstaande QR-codes zodat deze binnen het kader valt
  6. Als de QR-code is herkend, moet je bevestigen dat je het level wilt opslaan op de SD-kaart van je Nintendo 3DS

En klaar! Alle levels die je via QR-codes hebt gekregen en op je Nintendo 3DS zijn opgeslagen, kun je spelen in Fallblox Studio. Kies de puzzel, tik op 'Play' en genieten maar! Houd deze pagina in de gaten, want in de nabije toekomst zullen hier nog meer QR-codes verschijnen!

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Functies

SpotPass

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

15-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

188 blokken