IRONFALL Invasion

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 13-02-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

IRONFALL Invasion is een third-person sci-fi-shooter, die je kunt downloaden in de Nintendo eShop* op de Nintendo 2DS en Nintendo 3DS. IRONFALL Invasion bevat gratis content, zodat je de game kunt uitproberen. Als je deze content downloadt, kun je de eerste missie van de bloedstollende verhaallijn spelen, of lokaal of online tegen anderen vechten met één level, één personage en twee wapens. Je kunt de game uitbreiden met de betaalde content IRONFALL Invasion: Campaign of IRONFALL Invasion: Multiplayer, die je in de game apart of als bundel kunt aanschaffen.

In IRONFALL Invasion: Campaign sluit je je aan bij het verzet en herover je de aarde door de strijd aan te binden met buitenaardse wezens die zich niet zonder slag of stoot laten verdrijven! Neem het op tegen de meedogenloze Dyxides, een buitenaardse beschaving die de planeet onder de voet heeft gelopen. De vijanden zijn in de meerderheid en overal waar je komt, woedt een hevige strijd. Zoek daarom op tijd dekking en zoek het beste punt om de vijand onder vuur te nemen. Gebruik een groot aantal wapens om voor de goede zaak te strijden en herover de planeet koste wat kost!

In IRONFALL Invasion: Multiplayer kun je met maximaal zes spelers lokaal of online wedstrijden vol explosieve actie spelen. Neem het op tegen alle spelers in een strijd waarin ieder voor zich vecht, of werk samen in teams van twee of drie.

Lees meer over hoe je content voor IRONFALL Invasion kunt kopen onder Content kopen.

TM_3DS_NewNintendo3DS_NewNintendo3DSXL.jpg

Ontdek de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL

Hoewel je deze game kunt spelen op de oorspronkelijke Nintendo 2DS en 3DS, kun je met de ingebouwde C-stick van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL de camera bewegen en je vijanden zelfs in de heftigste vuurgevechten nauwkeurig in het vizier nemen.

Kom meer te weten

Let op: op 14 oktober 2015 is een software-update verschenen. Deze update is vereist om online multiplayerwedstrijden te spelen. Ga naar 'Klantenservice' voor meer informatie.

* Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Spelstanden

De apart verkrijgbare spelstanden voor IRONFALL Invasion bieden je de kans om de wereld te beschermen tegen de gevaarlijke Dyxides, of om je moed te bewijzen in gevechten tegen andere spelers in de lokale of online multiplayerstand.

Je kunt IRONFALL Invasion downloaden in de Nintendo eShop* om IRONFALL Invasion: Campaign en IRONFALL Invasion: Multiplayer gratis uit te proberen. Speel de eerste missie van IRONFALL Invasion: Campaign, of speel online en lokaal wedstrijden met meerdere spelers met een beperkt aantal personages, arena's en wapens. Je kunt de game uitbreiden met de spelstanden IRONFALL Invasion: Campaign of IRONFALL Invasion: Multiplayer, die je apart of als bundel in de game kunt aanschaffen.

Betaalde spelstand – IRONFALL Invasion: Campaign

In de nabije toekomst is de aarde onder de voet gelopen door een woest buitenaards ras, de Dyxides. Als de meeste menselijke legereenheden zijn vernietigd, verrijst er een verzetsbeweging met de naam IronFall uit de as om terug te vechten en de aarde te heroveren.

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Jim.jpg

Speel als Jim Woper, een voormalig luitenant bij de Amerikaanse mariniers, en ga je troepen voor in de strijd tegen de buitenaardse indringers in IRONFALL Invasion: Campaign. Geef de Dyxides ervan langs in elf levels bomvol actie op verschillende locaties zoals hotels, ondergrondse laboratoria, valleien en vulkanen. Op sommige punten kom je ook minigames tegen waarin je bijvoorbeeld computers moet hacken om deuren te openen of bommen onschadelijk moet maken!

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Single6.jpg

Woper is een van de weinige strijders die is uitgerust met het krachtige EX16-pantser, waardoor hij de nodige klappen kan incasseren. Ondanks deze uitrusting en de zware wapens die je kunt gebruiken, mag je de Dyxides niet onderschatten. Van tijd tot tijd kruip je in de huid van Samantha Finch, die vroeger bij de recherche in New York werkte. Zij sluipt door vijandelijke linies heen en vertrouwt op haar verstand om heelhuids uit de strijd te komen.

Naast de verhaalstand IRONFALL Invasion: Campaign zijn er ook 78 uitdagingen waarin je je vaardigheden op de proef kunt stellen. Laat zien wat je kunt en deel je scores met andere spelers via StreetPass.

Betaalde spelstand – IRONFALL Invasion: Multiplayer

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Multi7.jpg

Neem het online of lokaal op tegen andere spelers in spannende multiplayergevechten. IRONFALL Invasion: Multiplayer biedt toegang tot alle personages, wapens, arena's en functies, zodat de strijd nog heftiger wordt.

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Multi4.jpg

Elk gevecht kun je met maximaal zes spelers spelen. Speel gevechten waarin iedereen zijn eigen hachje moet redden en waarin je alle andere spelers moet uitschakelen, of vecht met twee teams van twee, drie teams van twee of twee teams van drie spelers. Elke speler beschikt over een licht en een zwaar wapen, dus probeer elk wapen uit, kijk wat je favoriet is en geef je tegenstanders ervan langs! Je kunt ook een gokje wagen door in de game geld in te zetten op gevechten. Pas wel op, want je saldo is gekoppeld aan je plek in de ranglijst!

Naast de multiplayeractie biedt IRONFALL Invasion: Multiplayer ook toegang tot de spelstand Survivor. Daarin kun je in je eentje trainen tegen vijanden die door de computer worden bestuurd. Versla zo veel mogelijk Dyxides voordat de tijd om is, en deel je scores met andere spelers via StreetPass.

Bonussen

  • Als je beide extra spelstanden aanschaft, dan krijg je toegang tot een extra wapen voor de meerspelerstand: het HR-pistool.
  • Als je beide extra spelstanden als bundel koopt, dan krijg je ook toegang tot de jukebox-stand, waarmee je de soundtrack van de game kunt beluisteren.

Lees meer over de verschillende mogelijkheden onder Content kopen.

* Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Gameplay

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Screen5.jpg

Grijp je wapen en bind de strijd aan met de Dyxides of andere spelers in dit third-person schietspel. Of je nu in je eentje of met anderen speelt, in IRONFALL Invasion draait alles om het zo snel en doeltreffend mogelijk uitschakelen van je vijanden. Voor nog meer schietactie kun je de extra spelstanden IRONFALL Invasion: Campaign en IRONFALL Invasion: Multiplayer aanschaffen. Zo krijg je toegang tot alle verhalende missies, multiplayerarena's, wapens en meer.

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Single1.jpg

In IRONFALL Invasion moet je niet alleen goed kunnen mikken, het is net zo belangrijk om dekking te zoeken. Je zult niet ver komen als je recht op je vijanden af rent, dus duik weg achter kisten, pilaren en andere obstakels, om vanuit die veilige posities het vuur te openen. Maar geen enkele positie blijft voor altijd veilig, dus blijf in beweging en zoek constant naar nieuwe schuilplekjes.

CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Single1_3.jpg

Het is ook van levensbelang om te letten op je hartslag, die wordt weergegeven op het touchscreen. Als deze 200 bereikt, zul je namelijk onder de druk bezwijken en is je missie voorbij! Je hartslag loopt snel op wanneer je door vijandelijk vuur wordt getroffen, dus zoek dekking of ontvlucht de actie om te herstellen. Je hartslag gaat ook omhoog als je rent of concentratie vereisende acties verricht, zoals schieten met een sluipschuttersgeweer, maar je kunt door je eigen acties niet in een missie falen. Dus doe wat je kunt om in je missie te slagen, maar houd je gezondheid in de gaten.

Besturing

Voor je strijd tegen de Dyxide-invasie kun je gebruikmaken van verschillende besturingsschema's. Ren voorwaarts met de draaiknop, neem vijanden onder vuur met de L-knop en R-knop, en gebruik het touchscreen om te draaien en te richten. Op het touchscreen verschijnen ook pictogrammen die je aan kunt raken om in dekking te duiken of je wapen te herladen. Desgewenst kun je ook draaien en richten met de knoppen van je systeem.

Wanneer je speelt op de New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL, kun je de C-stick van je systeem gebruiken om snel en nauwkeurig te mikken. Je kunt ook een Nintendo 3DS-draaiknop Pro (apart verkrijgbaar) aan een Nintendo 3DS koppelen om met de tweede stick van dit accessoire op vijanden te richten.

CI16_3DSDS_IronFallInvasion_CstickExample_usageRightsUntil_14_02_2018.jpg
CI7_3DSDS_IronFallInvasion_Single3.jpg


Wanneer de kogels van alle kanten op je af lijken te komen, kun je vanaf de heup terugschieten terwijl je maakt dat je wegkomt. Maar als je nauwkeuriger wilt richten, kun je beter de vizieren van je wapens gebruiken. Het is ook mogelijk om de gevoeligheid bij het bewegen van vizier en camera te veranderen, of het richten om te draaien. Kies de instellingen die bij je speelstijl passen om zo dodelijk mogelijk te opereren.

Wapens

Ondanks het feit dat de Dyxides over de aarde heersen, is het verzet van IronFall goed bewapend. Wapens zijn onderverdeeld in de categorieën licht en zwaar, en elk wapen levert wel een bepaald voordeel in de strijd.

Let op bij het herladen van je wapen: als je precies op het juiste moment een tweede keer op de herlaadknop drukt, voer je de actie sneller uit en ontvang je bonusmunitie!

Personages

Maak kennis met enkele hoofdrolspelers van IRONFALL Invasion.

Content kopen

Er zijn twee spelstanden te koop: IRONFALL Invasion: Campaign en IRONFALL Invasion: Multiplayer. Je kunt deze twee spelstanden in het spel los van elkaar aanschaffen, of samen als bundel.

Betaalde spelstanden

  • Wanneer je IRONFALL Invasion: Campaign aanschaft, krijg je toegang tot de volledige één-spelerstand, plus 78 uitdagingen.
  • Wanneer je IRONFALL Invasion: Multiplayer aanschaft, krijg je toegang tot zes multiplayerarena's, zes multiplayerpersonages, acht multiplayerwapens en de Survivor-stand. Je kunt ook met de valuta in het spel op wedstrijden wedden.

Bonussen

  • Wanneer je zowel IRONFALL Invasion: Campaign als IRONFALL Invasion: Multiplayer aanschaft, krijg je toegang tot een extra wapen voor de multiplayerstand: het HR-pistool.
  • Wanneer je IRONFALL Invasion: Campaign en IRONFALL Invasion: Multiplayer als bundel aanschaft, ontvang je de ook de jukebox-stand, waarin je de soundtrack van de game kunt beluisteren.

Vergelijkingstabel

  IRONFALL Invasion
(bevat alleen gratis content)
IRONFALL Invasion: Campaign IRONFALL Invasion: Multiplayer IRONFALL Invasion: Campaign en Multiplayer
(apart aangeschaft)
IRONFALL Invasion: Campaign en Multiplayer
(aangeschaft als bundel)
Campaign-missies 1 11 - 11 11
Multiplayerarena's 1 - 6 6 6
Multiplayerpersonages 1 - 6 6 6
Multiplayerwapens 2 - 8 9 9
Online multiplayerwedstrijden Ja - Ja Ja Ja
Multiplayerwedstrijden via draadloze communicatie Ja - Ja Ja Ja
Wedden op multiplayerwedstrijden Nee - Ja Ja Ja
Jukebox Nee Nee Nee Nee Ja
Prijs € 0,00 € 9,99 € 9,99 € 19,98 € 19,98

De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.

Interview

Ontdek meer over IRONFALL Invasion in ons interview met de ontwikkelaars bij VD-DEV!


Categorieën

Actiespel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

VD-DEV

Ontwikkelaar

VD-DEV

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

13-02-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

3863 blokken