Animal Crossing: Happy Home Designer

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 02-10-2015

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom hier meer te weten.

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie over het Happy Home Network

Vanaf 31 mei 2018 is het niet meer mogelijk om met behulp van de Happy Home Network-functie nieuwe woningen en openbare gebouwen te delen of te bezoeken. Een selectie van populaire geposte woningen en openbare gebouwen zal nog steeds beschikbaar zijn.


Maak knusse woningen, prachtige tuinen en een levendig dorpsplein in Animal Crossing: Happy Home Designer, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

Ga aan de slag als werknemer bij Nook's Homes, de vastgoedfirma van de enige echte Tom Nook. Daar is het jouw taak om de prachtigste huizen te ontwerpen voor verschillende dieren. Maak een praatje met mogelijke klanten om uit te vinden wat hun woonwensen zijn en creëer droomwoningen waarin de dieren zich helemaal thuis voelen.

Kies een stuk grond uit, bepaal hoe het huis zelf eruitziet en leg een mooie tuin aan. Ga dan naar binnen om het interieur vorm te geven: gebruik het touchscreen om eenvoudig meubels te plaatsen waar je wilt, en richt de kamer helemaal in zoals je zelf wilt. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk welk interieur het beste aansluit op de wensen van de klant. Vergeet niet om ook de favoriete voorwerpen van elk dier een plaatsje in de kamer te geven.

Na elke succesvol afgeronde opdracht groeit het aantal meubels en decoraties dat je kunt gebruiken, waardoor je voor toekomstige projecten nóg meer mogelijkheden hebt. Je kunt ook speelmunten gebruiken om je horizon te verbreden. Ontdek hoe je plafonds kunt versieren, maak je eigen patronen, pas meubels aan en meer!

Er is echter meer te doen dan alleen huizen inrichten. Werk samen met Isabelle om je stadje te voorzien van onder meer scholen, winkels en restaurants. Als alles er prachtig uitziet, zal het op je dorpsplein binnen de kortste keren een levendige bedoening worden. Als het plein wordt uitgebreid, zullen er meer dieren naar Nook’s Homes gaan om hun huis door jou te laten inrichten.

Deel de interieurs waar je het meest trots op bent, of kijk ideeën af bij andere spelers. Je kunt wanneer je maar wilt foto's maken van je ontwerpen en bijzondere momenten delen met de rest van de wereld via sociale netwerken. Via het Happy Home Network* kun je je creaties zelfs downloaden, de ontwerpen van andere spelers bekijken en hun werk beoordelen. Bovendien kun je deelnemen aan ontwerpwedstrijden!

Met amiibo-kaarten van Animal Crossing en amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) kun je direct verbinding maken met je dierenvrienden en hun huizen ontwerpen, zonder dat ze daarvoor eerst naar Nook's Homes komen. Met speciale amiibo-figuurtjes of -kaarten kun je ook aan de slag gaan met de huizen van personages die je normaal gesproken niet om hulp zullen vragen, zoals Isabelle en K.K. Met amiibo kun je zelfs dieren uitnodigen om door jou gemaakte huizen te bezoeken, en ze aan het werk zetten in de openbare gebouwen van je stadje!

Laat je creativiteit de vrije loop en leer je favoriete Animal Crossing-personages op een volledig nieuwe manier kennen in Animal Crossing: Happy Home Designer voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

  • Ontwerp knusse woningen en sierlijke tuinen voor je favoriete Animal Crossing-vrienden.
  • Laat het dorpsplein groeien door aan openbare gebouwen zoals winkels en scholen te werken.
  • Deel je creaties via sociale netwerken en het Happy Home Network* dat je in de game vindt.
  • Gebruik amiibo-figuurtjes en -kaarten om opdrachten van personages te krijgen of om ze uit te nodigen in huizen en gebouwen die je hebt gedecoreerd.

*Let op: het Happy Home Network is alleen beschikbaar na een gratis software-update.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Je hebt een NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS (wordt apart verkocht) nodig om amiibo te kunnen gebruiken met Nintendo 3DS-, 3DS XL- en 2DS-systemen.

Deze game bevat mogelijk reclame voor andere producten.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

amiibo

CI7_3DS_AnimalCrossingHappyHomeDesigner_illu08.jpg

Je kunt direct verbinding maken met je favoriete Animal Crossing-personages door middel van amiibo-kaarten en -figuurtjes van Animal Crossing (apart verkrijgbaar). Als je een amiibo gebruikt, dan kun je het huis van dat dier ontwerpen. Je kunt zelfs woningen inrichten van personages die je normaal gesproken niet om hulp zullen vragen, zoals K.K., door speciale amiibo-kaarten of -figuurtjes te gebruiken!

Als je een project hebt afgerond waar je trots op bent, dan kun je dieren uitnodigen om samen tijd door te brengen in een huis, of ze aan het werk zetten in openbare gebouwen. Houd rekening met de persoonlijkheid van elk dier en probeer te bedenken waar hij of zij het beste op zijn plek zit. Kies een jolige juf, een ijverige arts en meer!

Als dieren van Animal Crossing amiibo uitgenodigd worden om een kijkje te nemen in andere huizen, raken ze geïnspireerd en onthouden ze de meubels, het behang en de versieringen die ze zien. Als je een amiibo gebruikt van een dier dat huizen van andere spelers heeft bezocht, dan krijg je misschien wel meubels en decoraties die je nog nooit eerder hebt gezien!

amiibo-kaarten van Animal Crossing

Bij de release wordt er een beperkt aantal exemplaren van de game in de winkels verkocht, waarbij je één speciale amiibo-kaart krijgt. Extra amiibo-kaarten worden apart verkocht in pakjes van drie. Tussen deze drie kaarten zit altijd één speciale amiibo-kaart met een personage waar je zonder die kaart geen huis voor had kunnen bouwen. Elke kaart is bruikbaar bij verschillende exemplaren van het spel, dus zijn ze perfect om te verzamelen en met vrienden te ruilen.

CI7_NFCReader_Example.jpg

amiibo gebruiken

Bezitters van New Nintendo 3DS- of New Nintendo 3DS XL-systemen kunnen de amiibo tegen het NFC-aanraakpunt op het onderste scherm houden, terwijl bezitters van de originele Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systemen de NFC-lezer/-schrijver kunnen aanschaffen voor amiibo-functies in compatibele software. Alles wat je hoeft te doen is je amiibo tegen de NFC-lezer/-schrijver aan te houden!

Kom meer te weten over amiibo op onze officiële amiibo-website.

Categorieën

Dieren, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Functies

amiibo, Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

02-10-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

4396 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

02-10-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans