Etrian Mystery Dungeon

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 10-09-2015

Wat krijg je als je de RPG-elementen van Etrian Odyssey combineert met de willekeurig opgebouwde uitdagingen uit de Mystery Dungeon-serie? Een gloednieuw avontuur, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Welkom bij Etrian Mystery Dungeon.

Sluit je aan bij de vele avonturiers die door het bergdorp Aslarga trekken tijdens hun zoektocht naar de beruchte kerkers. Richt je eigen gilde op en maak personages die zich bij je kunnen aansluiten. Kies je metgezellen uit meer dan tien verschillende klassen uit de Etrian Odyssey-serie, waaronder Landsknecht, Gunner, Medic en Ninja.

Leid je bijeengeschraapte groepje avonturiers door de diepste krochten van complexe, waanzinnige en eindeloze doolhoven vol schatten, waar het wemelt van de monsters die de kostbaarheden bewaren. Alle kerkers zijn bij elk bezoek weer anders: de indeling, de monsters, de valstrikken en schatten veranderen iedere keer als je naar binnen gaat. Soms kom je zelfs winkels tegen, of ruimtes die tot de nok toe gevuld zijn met vijanden!

Per beurt kun je maar één actie uitvoeren, dus ga niet overhaast te werk! Kies de beste opstelling en vechtkunsten, anders bestaat er een kans dat je sneuvelt en al je geld en bezittingen verliest. Iedere beweging kan het verschil tussen leven en dood betekenen, dus zorg dat je team tegen elke vorm van narigheid is opgewassen. Gebruik krachtige Blast Skills als je in de knel zit. Vul de Blast Gauge om de leiding te nemen over je hele groep en vernietigende aanvallen te gebruiken!

Dankzij het grote aantal winkels, herbergen, restaurants en andere ondernemingen is Aslarga de uitgelezen plek waar vermoeide avonturiers zich kunnen ontspannen en zich kunnen voorbereiden op hun volgende tocht. De inwoners staan te popelen om je te helpen met je excursies. Onverschrokken ontdekkingsreizigers zijn immers de enigen die het stadje kunnen beschermen tegen de enorme monsters die het willen vernietigen. Als een van deze beestachtige gedrochten ontsnapt, moeten jij en je metgezellen de strijd aangaan om Aslarga te beschermen! Bouw een fort in een kerker, kijk hoe een monster zich verplaatst en vorm een verdedigingslinie.

Heb jij de strategie, het doorzettingsvermogen en de moed om je gilde aan te voeren tijdens een ongelijke strijd in Etrian Mystery Dungeon op de verschillende Nintendo 3DS-systemen?

  • Een nieuw avontuur in de wereld van Etrian Odyssey die RPG-elementen combineert met onvoorspelbare en genadeloze uitdagingen
  • Vorm een gilde en maak personages uit tien unieke klassen uit de Etrian Odyssey-serie.
  • Daal af en ga op zoek naar schatten en monsters in kerkers die bij elk bezoek veranderen.
  • Behoed Aslarga voor de vernietingsdrang van immense monsters.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

NIS America, Inc.

Ontwikkelaar

ATLUS

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

11-09-2015

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

10-09-2015

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels

Downloadgrootte

4312 blokken