F1 2011

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 24-11-2011

Voel de spanning van het F1-toernooi wanneer het van je scherm af scheurt in het eerste Formule 1-spel ooit in 3D, exclusief op je Nintendo 3DS.

 

Ontwikkeld om de mogelijkheden van de Nintendo 3DS volledig te benutten, brengt dit spel ongeëvenaard realisme en de diepte van het racen naar de palm van je hand. F1 2011™ is perfect voor alle coureurs die onderweg zijn. F1 fans zullen verheugd zijn om de hoeveelheid aan details in dit spel met alle officiële coureurs, teams, raceauto's en circuits uit het raceseizoen 2011. Je hoeft overigens geen expert te zijn om deel te nemen. Er zijn aanpasbare moeilijkheidsgraden en diverse hulpmiddelen die dit een ideaal spel maken voor F1 nieuwelingen.

De snel te starten uitdagingen en losse GRAND PRIX™ races zijn perfect voor de solospeler die onderweg is. Degenen die verdieping zoeken kunnen het hele F1 circus beleven met alle hoogte- en dieptepunten van een volledig seizoen. De meerspelerspelstand zet de actie weer in een andere versnelling. Laat je vrienden je uitlaat zien in een vierspeler GRAND PRIX of bundel je krachten met een vriend in de twee-tegen-twee coöperatieve carrièrespelstand.

In F1 2011 wordt je reactievermogen en je inschattingsvermogen op hoge snelheid tot het uiterste getest. Het geavanceerde systeem maakt de ervaring zeer realistisch en zorgt ervoor dat je altijd getrakteerd wordt op een echte race. Alle wijzigingen in de reglementen van het kampioenschapseizoen 2011 zijn aanwezig en brengen nieuwe dimensies naar het circuit. DRS (Drag Reduction System) en KERS (Kinetic Energy Recovery System) zijn ontworpen om je een snelheidsboost te geven en zijn erg handig bij het inhalen en moedigen je aan om nog dichter bij je tegenstanders te rijden waardoor je een ultiem gevecht krijgt voor elke positie.

Nu kun je pas echt 's werelds meest intense sport overal mee naartoe nemen. Dus start die motoren en scheur als eerste onder de geblokte vlag door in F1 2011 voor de Nintendo 3DS.

  • Volledig gelicenseerd, met alle wagens en coureurs aanwezig, waaronder Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Fernando Alonso, en het nieuwe circuit Buddh International Circuit in India
  • Losse GRAND PRIX races en Time Trials zijn perfect voor de solo coureur die uit is op snelheid, terwijl de Challenge-spelstand ideaal is voor een race terwijl je onderweg bent en je specifieke racedoelen moet halen
  • Met StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met andere gebruikers waardoor je nieuwe scores en tijden verkrijgt
  • Spelers kunnen in zowel de solo- als de meerspelerspelstand de raceafstand, banden, benzine en het weer aanpassen

 

© 2011 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters”® and the Codemasters logo are registered trade marks owned by Codemasters. An official product of the FIA Formula One World Championship.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Codemasters

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Functies

StreetPass

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

24-11-2011

Leeftijdsclassificatie

3

Talen

Engels