Fossil Fighters Frontier

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 29-05-2015

Ga hakken in het zand met Fossil Fighters Frontier, een prehistorisch avontuur exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Het is jouw taak om Fossil Parks overal ter wereld te beschermen en om de geheimen te onthullen die er verborgen zijn. Graaf fossielen op en breng ze tot leven als vivosaurs: fabelachtige en oersterke wezens die geboren zijn om te vechten!

Rijd met je Bone Buggy door Fossil Parks heen om fossielen op te sporen, graaf ze voorzichtig op met allerlei gereedschap, en neem het op tegen wilde vivosaurs in turn-based gevechten. Elk fossiel dat je opgraaft, kun je als vivosaur inzetten voor je team, en elk dier beschikt over verschillende aanvallen. Als je een fossiel ontdekt van een vivosaur die je al hebt, dan kan de vivosaur zelfs nieuwe moves leren!

Speel lokaal en online met je vrienden! Maximaal zes spelers kunnen het lokaal tegen elkaar opnemen in gevechten van drie tegen drie, of Ranked Battles van één tegen één spelen. Drie spelers kunnen ook hun krachten bundelen om samen Fossil Parks te verkennen!

Verken iedere opgraving ter wereld, wek talloze vivosaurs tot leven en laat zien hoe goed je kunt vechten in Fossil Fighters Frontier, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Gameplay

Rondrijden, fossielen opgraven en wilde vivosaurs in toom houden... Voor een Warden is het dagelijkse kost! Bewijs jezelf als Warden door verschillende vivosaurs te verzamelen en je vaardigheden te verbeteren door deel te nemen aan toernooien, en verijdel het kwaadaardige plan dat de wereld bedreigt!

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_06.jpg

Fossielen zoeken

Je kunt Fossil Parks over de hele wereld bezoeken. Ga voordat je een Fossil Park ingaat naar de garage en kies een Bone Buggy. Dat zijn speciale voertuigen die geknipt zijn om opgravingen mee te verkennen. Er zijn verschillende soorten Bone Buggy's, en je kunt elk type aanpassen met nieuwe onderdelen zoals motoren en banden, en met gereedschap zoals hamers en boren. Je kunt zelfs Support Shots toevoegen, die ervoor zorgen dat je sterker bent tijdens het vechten.

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_07.jpg

Het avontuur ligt om de hoek zodra je in Bone Buggy stapt! Je kunt ook de hulp inroepen van Paleo Pals: behulpzame personages die je tijdens je avontuur ontmoet, en die je een handje kunnen helpen bij opgravingen of in de strijd. Terwijl je door opgravingen rijdt, kun je met je Fossil Sonar op zoek gaan naar verborgen fossielen. Heb je er een gevonden? Zet dan je buggy aan de kant en graaf alsof je leven ervan afhangt. De Fossil Sonar pikt ook signalen op van rondzwervende, wilde vivosaurs, zodat je ze gemakkelijk kunt opsporen om de strijd aan te gaan!

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_05.jpg

Hakken in het zand

Als je een fossiel hebt gevonden, gebruik dan de gereedschappen van je Bone Buggy om het op te graven! Het is misschien verleidelijk om stenen meteen aan gruzelementen te slaan, maar dan loop je het risico dat het fossiel beschadigd raakt. Als je niet voorzichtig bent, dan kun je de restanten vernielen, dus pas op bij het graven.

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_13.jpg

Gebruik het touchscreen om hamers, boren en beitels te gebruiken, door de rotsen aan te raken die je uit de weg wilt ruimen. Hamers zijn ideaal om grotere stukken bloot te leggen, terwijl je boren het beste kunt gebruiken voor precisiewerk en het verwijderen van kleine rotsfragmenten. Als je een groot fossiel moet uitgraven, dan kun je een röntgenfoto van de bodem maken en je beitel gebruiken!

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_05_enGB.jpg

Als je het fossiel intact uit de grond weet te halen, dan kun je het tot leven wekken in de vorm van een vivosaur. Wees voorzichtig bij het opgraven, want beschadigingen aan het fossiel kunnen de vivosaur zwakker maken! Misschien kom je tijdens de graafwerkzaamheden ook kostbare edelstenen tegen, die je kunt verkopen. Met de opbrengst kun je dan betere upgrades voor je Bone Buggy kopen. Paleo Pals zullen je trouwens met alle liefde en plezier helpen bij het opgraven van een fossiel!

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_14.jpg

Gevechten

Je vindt in de game meer dan 80 vivosaurs: torenhoge horrorhagedissen die op twee benen lopen, sterke en taaie dino's die met vier poten op de grond staan, en ontzagwekkende vliegende reptielen die door de lucht suizen. Voor elke vivosaur kun je vier soorten fossielen ontdekken: voor hun kop, lijf, armen en benen. Als je een van deze soorten opgraaft, dan kun je een vivosaur tot leven wekken, maar de aanvallen die je vivosaur kan gebruiken zijn afhankelijk van het soort fossiel dat je vindt! Verzamel meerdere fossielen van dezelfde vivosaur om nieuwe vaardigheden vrij te spelen.

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_03_enGB.jpg

Tijdens je zoektocht of tijdens toernooien in het Fossil Stadium kun je wilde vivosaurs tegen het lijf lopen. Je kunt het tegen deze monsters opnemen in turn-based gevechten, waarbij elke partij over maximaal drie vivosaurs beschikt! Elke vivosaur behoort tot een aparte klasse met sterke en zwakke punten. De volgorde van het gevecht wordt bepaald aan het begin van elke ronde. Als jij aan de beurt bent, gebruik dan Support Shots om je vivosaur te versterken. Kies vervolgens je aanval en de tegenstander die je te lijf wilt gaan.

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_01_enGB.jpg

Als je het slim speelt, dan kun je meerdere tegenstanders tegelijk raken. Stippel dus een strategie uit en bepaal wat de beste manier is om te winnen! Uiteraard kun je ook tijdens het gevecht de hulp inroepen van je Paleo Pals. Als je denkt dat je team sterk genoeg is om het alleen af te kunnen, dan kun je ook instellen dat het gevecht automatisch wordt beslist.

CI7_3DS_FossilFightersFrontier_04.jpg

Vriend en vijand

Laat zien wat je waard bent in lokale en online multiplayergevechten! Maximaal zes spelers kunnen het lokaal tegen elkaar opnemen in teams van drie. Als er niet genoeg spelers beschikbaar zijn, kunnen Paleo Pals die door de computer worden bestuurd, de teams aanvullen. Je kunt ook online tegen anderen vechten in Ranked Battles, en drie spelers kunnen lokaal de rangen sluiten om samen Fossil Parks te verkennen. Als je StreetPass inschakelt en andere mensen tegenkomt die Fossil Fighters Frontier spelen, dan zullen je vivosaurs automatisch de strijd aangaan en sterker worden, zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

AR-kaarten

Je kunt de AR-functie van de verschillende Nintendo 3DS-systemen gebruiken door speciale AR-kaarten voor Fossil Fighters Frontier te scannen.* Met de buitenste camera's van je systeem kun je dan extra content voor je game vrijspelen, zoals speciale vivosaurs en Bone Buggy's!

Kom meer te weten over de camera's van je Nintendo 3DS.

*Deze kaarten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om deze kaarten na te maken.

Categorieën

RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Spike Chunsoft/RED Entertainment

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

29-05-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans