LEGO In de Ban van de Ring

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 12-11-2012

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Eén ring om allen te regeren, één ring om hen te vinden… maar ben jij in staat om de Ene Ring te vernietigen in het vuur van de Doemberg? Sluit je aan bij Frodo en de rest van het Reisgenootschap van de Ring en beleef een episch avontuur in Midden-aarde, in LEGO In de Ban van de Ring voor de Nintendo 3DS.

LEGO In de Ban van de Ring is gebaseerd op de spannende filmtrilogie The Lord Of The Rings. Het spel zet de fantasiewereld van J.R.R. Tolkien om in LEGO-stijl, compleet met alle humor en creativiteit waar de LEGO-spellenserie om bekendstaat. Spelers van alle leeftijden kruipen in de huid van hun favoriete leden van het Reisgenootschap – Frodo, Gandalf, Legolas, Gimli en meer – en beleven het hele verhaal van dichtbij, terwijl ze Midden-aarde proberen te redden uit de kwaadaardige klauwen van Sauron.

Elk spannend moment uit de trilogie is nagemaakt in LEGO-stijl: van de veilige Gouw en de verlaten diepten van de mijnen van Moria, tot de heroïsche veldslag bij Helmsdiepte en Frodo's aankomst bij de Zwarte Poort van Mordor. Beleef het avontuur in je eentje of samen met een vriend via Multi-Card Play, en werk samen om obstakels te overwinnen en monsterlijke bazen als de vurige Balrog of de eeuwenoude spin Shelob te verslaan.

  • Beleef de volledige The Lord Of The Rings-trilogie in de kenmerkende stijl van de LEGO-spelserie
  • Baan je een weg door Midden-aarde in een avontuur om de Ene Ring te vernietigen, voordat Sauron hem in zijn bezit krijgt!
  • Bestuur je favoriete leden van het Reisgenootschap in gevechten met orks, aardmannen, monsterlijke eindbazen en meer
  • Begeef je in je eentje naar Mordor of werk samen met een vriend om de Ene Ring te vernietigen via Multi-Card Play

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

WB Games

Ontwikkelaar

TT Games

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om een gratis demo te downloaden!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

12-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Deens