Sushi Striker: The Way of Sushido

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 08-06-2018

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Snelle en waanzinnige sushigevechten

Win het ultieme voedselgevecht in Sushi Striker: The Way of Sushido op de Nintendo 3DS. In deze razendsnelle actie-puzzelgame moet je het onderste scherm gebruiken om kleurrijke borden op te stapelen. Hierdoor kun je krachtige aanvallen maken en borden naar je tegenstander smijten.

Eet om te winnen!

Speel als Musashi, een jonge held met bovengemiddelde honger! Ontrafel het mysterie achter Musashi's verdwenen ouders en de beruchte sushistrijd en verdedig je land tegen het oprukkende Keizerrijk, zodat iedereen weer in vrede van zijn sushi kan genieten. Maar pas op, jonge krijger, want er liggen veel superieure sushi-samoerai op de loer. Je moet het beste uit jezelf halen en snakken naar succes om als sushimeester uit de strijd te komen!

CI_NSwitch_SushiStrikerTheWayOfSushido_Musashi.jpg

Aan heb begin van je avontuur kies je of Musashi een jongen of een meisje is.

CI_NSwitch_SushiStrikerTheWayOfSushido_JinaraiSushiSprite.jpg

Breinvoer

Er is meer in de strijd nodig dan alleen lekkere trek. In Sushi Striker: The Way of Sushido zul je vele sushiwezentjes tegenkomen die Sushigami's heten. Zorg dat je vrienden met ze wordt, neem tot drie Sushigami's mee en gebruik hun krachten in je voordeel. Je zult ook vele goodies vrijspelen, waamee je de sushigevechten nog pittiger kunt maken. Er zijn namelijk ontzettend veel aanpassingsopties!

Sushi_Striker_3DS_NL_1vs1.jpg

Nog meer kost

Ben je competitief ingesteld? Speel tegen je vrienden of tegen anderen in je regio* en toon je sushikunsten, of vecht het uit met een zeer ervaren robot als je liever alleen wilt trainen. Je kunt van elk gevecht uit de verhaallijn zelfs extra uitdagingen aangaan om je echt te bewijzen!

Ben je op zoek naar de Nintendo Switch-versie van Sushi Striker: The Way of Sushido?

Opmerking: de beelden komen uit de Engelse en Japanse versie van de game.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Opmerking: het is niet mogelijk voor de Nintendo Switch-versie en de Nintendo 3DS-versie om samen te spelen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Stapelen en smijten!

Sushi_Striker_3DS_NL_Masa_2.jpg

Combineer kleurrijke borden om ze op te stapelen en gooi ze naar je tegenstander om een paar flinke klappen uit te delen! Kleurrijke borden kunnen horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal worden opgestapeld om de toren echt hoog te maken.

Deze vrijheid in het combineren van borden heeft echter zijn prijs. Deze sushiborden bewegen namelijk constant over een lopende band met zeven banen. Je moet goed nadenken en snel reageren om de beste combinaties te maken. Betere combinaties betekent dat je hogere stapels kunt maken en dus sterkere aanvallen kunt uitvoeren! Je kunt zelfs proberen om exact hetzelfde type sushi te combineren voor een nog smaakvollere vernietiging. Jammie!

Hoewel er nog veel meer in de game te proeven is, is het recept voor succes eenvoudig: sushi eten, borden opstapelen en naar je tegenstander smijten totdat er nog een van jullie overblijft.

Fastfood

Sushi_Striker_3DS_NL_Kojiro.jpg

Dacht je dat je de hele lopende band voor jezelf had? Mooi niet! Elke speler heeft exclusieve toegang tot drie stroken van de lopende band, evenals een extra, gedeelde baan waar beide spelers toegang toe hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om borden sushi van elkaar te stelen en overheerlijke combinaties van elkaar te onderbreken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Daarnaast heb je slechts zeven seconden tijd om elke combinatie te maken. Je moet dus erg snel nadenken en bliksemsnel reageren om de sterkste en krachtigste bordentoren te maken. Word niet te hebberig, blijf kalm en laat de tijdsdruk je niet te veel worden!

Sushi_Striker_3DS_NL_Profile.jpg

Tijdens dit avontuur kom je meer dan 50 Sushigami's tegen. Dit zijn kleine, krachtige wezentjes die elk met een unieke vaardigheid jouw sushi-eetcapaciteiten kunnen versterken. Sushigami-vaardigheden kunnen de gevechten op vele manieren beïnvloeden. Ze kunnen bijvoorbeeld je bescherming tegen inkomende aanvallen tijdelijk versterken. Neem tot drie Sushigami's mee in de strijd en gebruik hun vaardigheden om je strategie te ontwikkelen, je sterker te maken en de overwinning op te eisen.

Je tegenstanders hebben ook Sushigami's. Zorg dus dat je bevriend raakt met zo veel mogelijk Sushigami's. Dit kan namelijk wel eens invloed hebben op het verloop van de strijd.

Eet… en groei!

Sushi_Striker_3DS_NL_LevelUp_Fight.jpg

Tijdens je avontuur worden jij en je Sushigami's beter door ervaringspunten. Deze krijg je door gevechten aan te gaan en voorwerpen te verzamelen. Dit verbetert je kracht en uithoudingsvermogen, alsook de verdediging van je Sushigami's. Je krijgt zelfs borden met sushi van een betere kwaliteit, waardoor je sterkere aanvallen kunt uitvoeren. Doe je best om hogere niveaus te bereiken om je een voorsprong te geven in smakelijke smulgevechten!

Sushigami's kunnen zelfs een andere vorm aannemen, waardoor ze, en dus jij, sterkere aanvallende en verdedigende krachten krijgen. Ook zijn er vele andere manieren om jou en je Sushigami's beter te maken. Door bijvoorbeeld voor het gevecht een van de gerechten als jouw lievelingssushi aan te wijzen, kun je de speciale vaardigheden van je Sushigami's nog langer gebruiken. Er is dus een hoop te ontdekken in de wereld van het sushismijten!

Voor de elite

Sushi_Striker_3DS_NL_Challenge.jpg

Denk je dat je nu een sushimeester bent? Door een gevecht nog eens te spelen, krijgt dit een score en extra, speciale omstandigheden. Er zijn dus nog veel meer redenen om levels opnieuw te spelen! Het kan bijvoorbeeld een uitdaging zijn om een tegenstander binnen een bepaalde tijd te verslaan. Hiermee kun je extra ervaringspunten en nuttige voorwerpen verdienen.

Er zijn daarnaast meer dan genoeg geavanceerde tactieken te ontdekken en te oefenen. De puzzelhut is de perfecte plek om dit te doen. Hier vecht je met een ervaren robot die erg goed is in het combineren van borden. Perfectioneer je strategie, ontwikkel nieuwe technieken en maak je klaar voor nieuwe, zwaardere gevechten!

Heilige huisjes

CI_NSwitch_SushiStrikerTheWayOfSushido_Character_CurlyRedHair.jpg

Op een bepaald punt in het verhaal kun je het heilige eiland ontdekken. Dit is een klein dorp waar je een hoop kunt doen! Test je vaardigheden in de puzzelhut, daag vrienden uit in de multihut of bezoek een oud heiligdom om je strikersrang te verbeteren. Je kunt zelfs een sushifeestje houden om het moreel van de Sushigami's te versterken, of bezoek het lokale sushirestaurant om de nieuwste roddels over de klanten te horen.

Multiplayer-chaos!

Sushi_Striker_3DS_NL_Multiplayer_2.jpg

Wil je meer competitie? Strijd met je vrienden om de hoogste score. Je kunt kiezen uit twee verschillende multiplayer-standen: standaardgevecht en stolpengevecht. Een standaardgevecht is vergelijkbaar met de gevechten uit de verhaallijn en een stolpengevecht maakt het plezier nog waanzinniger, omdat ze capsules bevatten die anderen kunnen verslaan als je ze verzamelt!

Versla je vrienden in Local Play, of test je krachten tegen andere spelers in je regio en strijd om de eerste plaats op de regionale online-ranglijsten.* Moge de beste sushistriker winnen!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Opmerking: het is niet mogelijk voor de Nintendo Switch-versie en de Nintendo 3DS-versie om samen te spelen.

Bonuscodes!

Geef je eetlust een boost met deze speciale codes voor Sushi Striker: The Way of Sushido! Gebruik ze om handige items te krijgen die je kunnen helpen om een echte sushimeester te worden!

Hoe te verzilveren?

Ga nadat je een bepaald punt in de game hebt bereikt naar de sushigami-tempel om een code te verzilveren.* Zodra je daar bent kies je HEMELS GESCHENK en geef je een van de onderstaande codes aan de bediende. Je krijgt met elke code iets anders, dus probeer ze allemaal!

  • Sue Sheen
  • Don Berry
  • Ed Amame
  • Sasha Imi
  • Sam Monroe
  • GAME NEWS

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-06-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-06-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands