Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 31-10-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Helden krijgen zelden de kans om te rusten. Daar komen de Turtles al snel achter wanneer er een nieuw gevaar opdoemt in Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze voor de Nintendo 2DS en 3DS! Ga de straten op, bind de strijd aan met oude vijanden, en red de stad in dit side-scrolling avontuur boordevol actie, dat gebaseerd is op de tekenfilmserie.

Shredder, de oude vijand van de Turtles, is terug! Hij heeft gezelschap gekregen van Tiger Claw en een bende gemuteerde bullebakken. Shredder wil een nieuw Super Mutagen loslaten op New York, en alleen de groene helden kunnen hem tegenhouden! Bestuur Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo via een nieuw gevechtssysteem terwijl je het opneemt tegen Shredders hulptroepen, inclusief de nieuwe slechteriken uit de tv-serie. Je kunt wanneer je wilt een andere Turtle kiezen, en hun individuele vechtkunsten gebruiken om je vijanden af te straffen. Gebruik combo's, tegenaanvallen en genadeklappen om je tegenstanders voorgoed het zwijgen op te leggen. Als je liever voor de stiekeme aanpak gaat, sluip dan door de levels om je vijanden te verrassen of te ontwijken. Wat je stijl ook is, verzamel meer ervaringspunten door gebieden te verkennen, en gebruik die punten om je personages te versterken voor nog heftigere knokpartijen!

Naast New York kun je spannende, afgelegen gebieden ontdekken, zoals de mysterieuze Dimension X. Alles hangt met elkaar samen, en je kunt zelf je weg door de spelwereld vinden. Hoe meer je verkent, hoe meer nieuwe dingen je tegenkomt, inclusief upgrades, uitrusting en geheime plekken. Zorg dus dat je genoeg pizza hebt en duik onder in Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze voor de Nintendo 2DS en 3DS! Cowabunga!

  • Neem het op tegen Shredder en zijn knokploegen om New York te redden van een nieuw Super Mutagen in deze 2D-actiegame.
  • Wissel tussen de vier helden wanneer je wilt en verzamel ervaringspunten om je held sterker te maken.
  • Ontmoet vijanden uit de tekenfilmserie en leer nieuwe vechtkunsten voor een ongeëvenaarde knokpartij!
  • In de enorme, onderling verbonden wereld kun je zelf kiezen welk pad je volgt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Vechtspel

Spelers

1

Uitgever

Activision

Ontwikkelaar

WayForward

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

31-10-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Zweeds