LEGO NINJAGO: DE GAME

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 15-04-2011

Bouw je leger steen voor steen op en word meester in de oude vechtkunst Spinjitzu in LEGO NINJAGO: DE GAME voor de Nintendo DS!

LEGO NINJAGO: DE GAME is het vervolg op het populaire LEGO Battles en is net als eerdere titels van Warner Bros., zoals LEGO Harry Potter: jaren 1-4 en LEGO Batman, gehuld in een eigenzinnige kleurrijke sfeer.

Met een mix van actie en strategie leid je één van de twee oorlogvoerende partijen op het strijdtoneel, met als doel om voor eens en voor altijd te bewijzen dat je de ultieme strijdkrachten hebt. Je begint met het kiezen van een kant, waarbij je de keuze maakt wie van de twee broers de leiding neemt over jouw krijgers. Broers Sensei Wu en Lord Garmadon zijn er beide op gebrand om de vier gouden wapens van Spinjitzu te bemachtigen, maar ze willen er beide iets totaal anders mee doen.

Of je nu speelt met de Masters of Spinjitzu van Sensei Wu of de Skeleton Army van Lord Garmadon, je zult op missies gaan waarin je troepen moet aansturen, spreuken moet gebruiken en speciale krachten moet loslaten. Dit doe je uiteraard om jouw kant te laten overwinnen. De speciale krachten komen voort uit het Spinjitzu, een vechtkunst met als basis de krachtige turbulentie van een tornado waarmee je je vijanden kunt wegblazen.

Zoals je gewend bent van de LEGO bouw-en-speel videospelervaring, nodigt LEGO Ninjago je uit om jouw strijdkrachten te creëren en op te waarderen om ze vervolgens in te zetten in diverse missies. Missies zijn er in zes verschillende soorten. Vier daarvan zijn speciaal ontworpen voor oorlogvoering in de meerspelerspelstand. Met de Nintendo DS Multi-Card Play kun je draadloos verbinding maken met andere aspirant-generaals die ook LEGO Ninjago bezitten en het tegen hen opnemen in een allesbeslissende strategische strijd. Zullen de duistere strijdkrachten van Lord Garmadon de beslissende slag maken of zal het goede overwinnen? Jij maakt het verschil!

Treed binnen in een wereld vol gevechten, magie en meerspelercompetities met LEGO NINJAGO: DE GAME; de plek waar strategisch denken en de bouwstenen van het LEGO-universum elkaar tegenkomen.

  • Ontwerp en overheers! Bouw je LEGO leger en neem het op tegen vijandige strijdkrachten in actievolle, strategische veldslagen.
  • Gebruik magische spreuken en word meester in de oude vechtkunst Spinjitzu terwijl je op zoek gaat naar de vier speciale wapens die het lot van de Ninjago-wereld kunnen bepalen.
  • Speel alleen of zoek verbinding met een vriend om het draadloos tegen elkaar op te nemen om voor eens en voor altijd te bepalen wie de ultieme Ninjago generaal is!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

WB GAMES

Ontwikkelaar

Hellbent Games

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

15-04-2011

Leeftijdsclassificatie

7