Walk with me! Breng beweging in je leven!

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 05-06-2009

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

wwm_home_bubble_nl.png

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Wat is Walk With Me! Breng beweging in je leven?

activity_meter_ds.jpg

Zet de eerste stap op weg naar een gezondere levensstijl met Walk With Me! Breng beweging in je leven op de Nintendo DS. Walk With Me! wordt geleverd met twee speciale 'Activiteitenmeters' die je kunnen helpen om je lichaam in beweging te brengen, als je ritme even in een dal zit. De software biedt waardevolle inzichten bij het opzetten van een dagelijkse routine – de gezondste manier van leven.

activity_meter.jpg

Je hoeft slechts één van de Activiteitenmeters vast te maken aan je riem, in je zak te doen of zelfs aan de halsband van je hond te bevestigen, en je kunt op pad! De Activiteitenmeter houdt iedere stap die je gedurende de dag zet bij, en stuurt de informatie naar je Nintendo DS. Daar begint het plezier: door gebruik te maken van het touchscreen en de stylus, kun je de resultaten die je verzamelt op allerlei manieren gebruiken.

stay_in_step_1_en.jpg

Stap mee

De Activiteitenmeter is geen gewone stappenteller. Eén van de leukste kenmerken is dat hij je in staat stelt om ook je familie, vrienden en zelfs huisdieren mee te laten doen. Maximaal vier verschillende personen kunnen hun eigen Activiteitenmeter gebruiken, in combinatie met één enkele Game Card.

Door gebruik te maken van het touchscreen en de stylus kunnen jij en andere Walk With Me!-spelers de resultaten op allerlei manieren benutten en zelfs opmerkingen plaatsen bij de eigen gegevens. Je kunt beginnen door jezelf een stapdoel te stellen, om naar zo veel of zo weinig stappen te streven als je denkt aan te kunnen. Vervolgens kun je een kijkje nemen in de Records-sectie, waar je prestaties worden gepresenteerd in verschillende duidelijke en compacte grafieken.

stay_in_step_2_en.jpg

Met behulp van de verzamelde informatie van de Activiteitenmeter geeft de software je behulpzame adviezen over al dan niet bereikte doelen. Je loopprestaties worden zelfs vergeleken met die van een dier! De software stelt ook leuke minidoelen voor je op nadat je je resultaten hebt gezien – misschien om vette etenswaren voor de rest van die dag te mijden, of misschien juist om jezelf te ontspannen en te verwennen.

Haal je vrienden en familie erbij en bewandel de weg naar een gezondere levensstijl met Walk With Me!

good_to_walk_1_new.jpg

Wandelen is goed voor je

Wandelen is een van de meest fundamentele vormen van lichaamsbeweging die je kunt ondernemen. En wat er zo mooi aan is: je hebt er geen speciale uitrusting voor nodig! Een stevig paar loopschoenen/gympen en een paar geschikte kleren zijn de enige vereisten. Iedereen weet dat lichaamsbeweging goed voor je is, maar besef je wel hoeveel voordelen een regelmatige trainingsroutine met zich meebrengt?

• Medisch onderzoek toont aan dat regelmatige lichaamsbeweging het risico op bepaalde ziektes en gezondheidsproblemen verkleint, waaronder problemen met het hart en de bloedsomloop, botontkalking, diabetes type 2, cholesterol en bepaalde vormen van kanker.

• Lichaamsbeweging heeft ook een positieve invloed op je psychische gezondheid. Een regelmatig bioritme helpt overspanning en angsten te voorkomen en lethargie te bestrijden, waardoor je je vaker wakkerder en frisser voelt.

• Dit betekent op zijn beurt weer dat je 's nachts beter slaapt. En dat leidt tot meer energie overdag – een scherpere geest, snellere reflexen en een beter humeur.

• Je lichaam heeft regelmatige beweging en rustige oefening nodig om soepel en in vorm te blijven. Het is belangrijk dat onze spieren en pezen hun werk correct kunnen uitvoeren. Daarvoor moeten we ze in vorm houden.

• Lichaamsbeweging houdt je jong! Het is noodzakelijk voor het onderhoud van vitale organen als het hart, de longen, aderen, het immuunsysteem en de spijsvertering. Door deze organen in topconditie te houden, zorg je dat ze zo lang mogelijk meegaan.

good_to_walk_2_new.jpg

Deskundigen adviseren dagelijks een equivalent van zo'n 30 minuten stevig doorlopen. Natuurlijk kun je gewoon naar buiten gaan voor een wandeling van een half uur, maar als zoiets lastig lijkt in te passen in je werkdag, zijn er tal van maniertjes om elke dag op dit totaal uit te komen!

• Wat dacht je ervan om een halte eerder uit de bus, tram of metro te stappen en de rest van de reis naar huis of werk te lopen? Het kost je maar een paar minuten extra, maar je zult versteld staan van het aantal stappen dat je aan zoiets simpels overhoudt.

• Als je aankomt op je werk, is er dan een handige lift die je naar de verdieping van het kantoor brengt? Probeer voor de verandering eens de trap te nemen: zo pluk je echt de vruchten van je lichaamsbeweging.

• Wandel met de kinderen naar het park! Ze zullen genieten van de mogelijkheid om rond te rennen met een bal, en je lichaam zal je dankbaar zijn voor de extra stappen.

fun_games_1_new.jpg

Spel en ontspanning - Maak lopen leuker met minigames

Walk With Me! helpt je niet alleen een gezondere levensstijl aan te meten, maar maakt ook nog eens iedere stap die je zet meer de moeite waard met behulp van een keur aan leuke minigames.

De stappen die worden vastgelegd door de Activiteitenmeter fungeren als een soort betaalmiddel en je kunt ze op allerlei manieren in het spel uitgeven. Je kunt meer leren over de wereld, zien hoeveel elektriciteit je bewegingen zouden genereren of op reis gaan door de ruimte! Lees verder om te ontdekken hoe Walk With Me! zorgt dat al je stappen goed benut worden.

fun_and_games_2_en.jpg

Light Up

Light Up zet alle lichaamsbeweging van jou, je vrienden en familie samen, om in virtuele elektriciteit, die vervolgens wordt gemeten om te zien hoe veel licht al jullie stappen tezamen zouden genereren. Als je meer tijd hebt doorgebracht op de bank dan op de benen, zullen je stappen waarschijnlijk niet veel meer dan een klein gloeilampje of een toorts kunnen verlichten.

Maar als je juist van hot naar her hebt gelopen, zul je misschien zien dat je niveau van lichaamsbeweging hoog genoeg is om een stel schijnwerpers van energie te voorzien, of zelfs om een hele stad te verlichten! Als je het zover weet te schoppen, weet je dat je bereidheid om te lopen met sprongen vooruit is gegaan.

fun_and_games_1_en.jpg

Loop de wereld rond

Eén manier waarop je je stappen en die van andere Walk With Me!-gebruikers kunt besteden, is door een virtuele reis rond de wereld te maken en verschillende bezienswaardigheden overal ter wereld vrij te spelen.

Wanneer je stappen inwisselt, tekent je Mii-personage een object, dier of bezienswaardigheid. Als je het benodigde aantal stappen hebt verzameld, maakt hij of zij de tekening helemaal af. Je krijgt ook interessante feitjes bij elk van de 100 voorwerpen die je kunt vrijspelen, zodat je dagelijkse lichaamsbeweging al snel ingeruild kan worden voor kennis over van alles, van koffie tot kamelen!

rankings_en.jpg

Ranglijsten

In Walk With Me! kunnen maximaal vier verschillende personen hun eigen Activiteitenmeter gebruiken in combinatie met slechts één Game Card. Zo kan iedereen resultaten met elkaar vergelijken en het op een vriendelijke manier tegen elkaar opnemen.

De ranglijstoptie laat je interessante feiten bekijken over wie de meeste stappen heeft gezet op één dag, wie zijn of haar doelen heeft behaald en wie al met al het actiefst is. Er is zelfs een trofee voor degene die bovenaan staat in het klassement!

global_goals_en.jpg

Wereldwijde doelen

Je Activiteiten vergelijken met die van vrienden en familie is een goede manier om je levensstijl te verbeteren. Maar als je grotere plannen hebt, kun je ook te weten komen hoe je het er in vergelijking met andere Walk With Me!-gebruikers over de hele wereld vanaf brengt. Dit doe je door het wereldwijde klassement te bekijken via de Nintendo Wi-Fi Connection. 

De ranglijst wordt iedere zondag bijgewerkt en laat zien wie op de wereld de meeste stappen heeft gezet. Ook toont het een totaaloverzicht van wie al met al het hoogste activiteitenniveau heeft. Als thuis de ranglijst aanvoeren al een kleine stap is richting een gezondere levensstijl, dan is het een enorme sprong in de juiste richting als je de hele wereld eruit loopt!

space_journey_en.jpg

Space journey

In Walk with me! kun je je aantal stappen vergelijken met die van andere gebruikers in de wereldranglijst. Maar als je geen zin hebt om te strijden voor een plaatsje boven in de divisietabel, kun je altijd je Walk With Me!-medegebruikers bijbenen door op reis te gaan door de ruimte. Space Journey combineert je stapgegevens met die van anderen van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection, om te zien hoe ver je totale aantal stappen je brengt als je een wandeling door het zonnestelsel zou ondernemen.

Wandel mee in Space Journey, een avontuur dat je naar de verste uithoeken van de melkweg brengt. Elke stap telt!

Gebruik voor het eerst Mii-personages op je Nintendo DS

Voor de eerste keer op de Nintendo DS geeft Walk With Me! je de kans om jezelf te laten vertegenwoordigen door je eigen Mii-personage. Alle opties die je op de Wii gebruikt om een Mii-personage te maken, staan ook tot je beschikking in Walk With Me! Ook kun je je Mii-personage simpelweg importeren van je Wii naar je DS, als je dat wilt.
walk_with_mii.jpg

walk_with_mii_1_en.jpg

Walk With Me! stelt je niet alleen in staat om je te laten vertegenwoordigen door een Mii-personage, het programma biedt je ook de mogelijkheid om jezelf uit te dossen met tal van wandelattributen, zodat je kunt zorgen dat je er geweldig uitziet. Of je nu kiest voor trektochtkleding, een legging of een klassiek trainingspak, je kunt er zeker van zijn dat je Mii-personage in stijl op stap gaat.

Het plezier wordt nog groter doordat Walk With Me! je ook de gelegenheid biedt om je trouwe viervoeter te laten vertegenwoordigen door een keur aan honden in de stijl van Mii-personages – zo wordt het makkelijk om de activiteit van je huisdier bij te houden.

Veelgestelde vragen

Welke leeftijdsclassificatie heeft dit spel?

Walk with Me! heeft van Pan-European Game Information (PEGI) de classificatie 3+ gekregen. Klik hier voor meer informatie over PEGI.

Wat voor spel is Walk with Me?

Walk with me! Breng beweging in je leven is een leuke en interactieve manier om je dagelijkse lichaamsbeweging bij te houden en je te motiveren om je gewoontes te verbeteren. Spelers gebruiken de speciale Activiteitenmeters (worden bij het spel geleverd) om hun wandelgedrag gedurende de dag te monitoren en de gegevens vervolgens naar hun Nintendo DS te sturen. Met behulp van een serie tabellen, grafieken en leuke toepassingen kunnen ze vervolgens een beeld krijgen van hun gewoontes met betrekking tot lichaamsbeweging, en zichzelf wekelijkse doelen stellen.

Welke andere Nintendo-spellen lijken op deze titel?

Walk with Me! maakt onderdeel uit van Nintendo’s Touch! Generations-serie – een verzameling software voor de Wii en de Nintendo DS, die een scala aan unieke en toegankelijke speelwijzen biedt. Klik hier voor meer informatie over andere spellen uit de Touch! Generation-serie.

Spelers die interesse hebben in dit genre vinden Wii Fit voor de Wii mogelijk ook leuk. Wii Fit is ontworpen om je te helpen je meer bewust te worden van je fysieke conditie en nodigt je uit om plezier te beleven op een actieve manier. Met oefeningen die zich erop concentreren om je te helpen je balans en lichaamshouding te verbeteren, je Quetelet Index (BMI) te veranderen of simpelweg te ontspannen, gebruikt Wii Fit de laatste technologieën om je te helpen er een gezondere levensstijl op na te houden.

Wat is Club Nintendo?

Club Nintendo is Nintendo’s loyaliteitsprogramma. Je kind kan zich hiervoor aanmelden door registratie van één of meer Nintendo-producten. Door producten te registreren kan je kind sterren verzamelen, deze kunnen voor producten uit onze sterrencatalogus worden ingewisseld. Leden van Club Nintendo kunnen zich ook inschrijven voor verschillende nieuwsbrieven van Nintendo. Klik hier om naar de startpagina van Club Nintendo te gaan.

Wat is de sterrencatalogus?

De sterrencatalogus bevat unieke producten van Nintendo die enkel beschikbaar zijn voor leden van Club Nintendo. Telkens wanneer een lid een product registreert, ontvangt hij of zij sterren. Deze sterren kunnen vervolgens worden ingeruild voor een scala aan unieke producten uit onze sterrencatalogus.

Kan mijn kind zich helemaal alleen aanmelden bij Club Nintendo?

Nintendo erkent dat het een speciale verplichting heeft om persoonlijke informatie te beschermen die wordt verkregen van jonge kinderen. Voor kinderen jonger dan 16 jaar eisen wij toestemming van een ouder of voogd, om mee te kunnen doen aan online activiteiten waarvoor registratie nodig is. Als een kind onder de 16 zich aanmeldt, moet hij of zij begeleid worden door een ouder of voogd. Deze ouder of voogd moet vervolgens goedkeuring verlenen aan de aanmelding van het kind.

Wat voor informatie verzamelt Nintendo over haar leden?

Zie ons privacybeleid voor meer informatie over het soort gegevens dat Nintendo verzamelt. Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Hoe registreer je een spel bij Club Nintendo?

In de verpakking van ieder spel of systeem dat door Nintendo wordt uitgegeven, vind je een registratiekaart voor Club Nintendo. Op deze kaart staat een unieke PIN-code. Soms dien je een laagje met een munt weg te krassen om de PIN-code te kunnen zien. Ga vervolgens naar de productregistratiepagina op de Nintendo-website. Als je kind reeds lid is van Club Nintendo, wordt hem of haar gevraagd om in te loggen; als hij of zij nog geen lid is, wordt je kind gevraagd een account aan te maken.

Kan mijn kind zich aanmelden voor een nieuwsbrief van Nintendo zonder lid te zijn van Club Nintendo?

Ja. In het nieuwsbriefgedeelte op deze website kan je kind zich inschrijven voor nieuwsbrieven van Nintendo. Je kind moet bevestigen dat hij of zij tenminste 16 jaar oud is, voordat hij of zij zich kan aanmelden.

Biedt Nintendo nieuwsbrieven of meer informatie voor ouders?

Ja. Bij Nintendo willen we er zorg voor dragen dat je kind op een leuke en veilige manier gebruik kan maken van onze systemen, spellen en websites. Dit betekent ook dat we in een plek willen voorzien waar ouders informatie kunnen vinden over Nintendo en waar ze antwoorden kunnen vinden op vragen die we van ouders ontvangen. Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief voor ouders door hier te klikken. Ook hebben we een apart gedeelte van onze website gewijd aan informatieverstrekking aan ouders. Daar kun je onder andere nog meer veelgestelde vragen vinden. Klik hier om dit onderdeel te bezoeken.

Categorieën

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

05-06-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3