Axiom Verge

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-10-2017
WiiUDS_AxiomVerge_02.png
WiiUDS_AxiomVerge_05.png
WiiUDS_AxiomVerge_04.png

Onderweg kom je Nodes tegen. Dat zijn speciale power-ups waarmee je je vuurkracht kunt vergroten. Vergroot de schade die je wapens toebrengen, geef ze een groter bereik of neem tegenstanders onder vuur met grotere projectielen. Met Health Nodes kun je ook je energieniveau verhogen, zodat je een geduchte vechter wordt.

Zet de werkelijkheid naar je hand

Gebruik de innovatieve Address Disruptor om de wereld om je heen aan te passen, zodat Sudra je helpt en gehoorzaamt. Deze handige tool kan het gedrag van bepaalde vijanden en omgevingen op onverwachte manieren beïnvloeden. Wezens die raketten afvuren, vullen plotseling je energie aan en opstijgende luchtbellen veranderen in platformen waarop je kunt meeliften.

In de loop van de game kun je ook de Passcode Tool vrijspelen. Daarmee kun je de natuurwetten op Sudra volledig herschrijven. Door codes in te voeren die je op verschillende plekken in de gamewereld vindt, kan Trace hoger springen, sneller schieten en zelfs de talen lezen die ooit op Sudra werden gesproken.

Een race tegen de klok

Spelers die het tempo graag willen opschroeven in Axiom Verge, kunnen de Speedrun Mode uitproberen. Deze spelstand is speciaal ontwikkeld voor spelers die een race tegen de klok willen houden. Gebruik een gestroomlijnde interface, sla de cutscenes over en dump de dialogen om de game in recordtijd uit te spelen.

Bekijk alle hoeken en gaten van een buitenaardse wereld, gebruik een arsenaal vol krachtige wapens en ga op zoek naar de waarheid in Axiom Verge: een klassieke actie-avonturengame voor de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

  • Verken een uitgestrekte buitenaardse wereld en laat je meevoeren door een episch sciencefictionverhaal.
  • Speel tal van wapens, eigenschappen en hulpmiddelen vrij waarmee je de planeet kunt ontdekken en vijanden kunt verslaan.
  • Gebruik de unieke Address Disruptor om vijanden en de omgeving naar je hand te zetten.
  • Speel de game zo snel mogelijk uit in de Speedrun Mode.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Thomas Happ Games

Ontwikkelaar

Thomas Happ Games

Leeftijdsclassificatie

  • 12

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-10-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

257,95 MB