CASE: Animatronics

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-10-2019

Welkom op het politiebureau, waar overwerk tragische gevolgen kan hebben. Jij bent John Bishop, een agent die omkomt in het werk en zijn onderzoek onvermoeibaar doorzet, tot diep in de nacht. Maar vannacht wordt je ruw gewekt uit je kostbare paar uurtjes slaap, en een vreemde droom, door een mysterieus telefoontje van een oude "vriend". Waarmee je strijd om de waarheid te vinden verandert in een strijd om de nacht te overleven.

Je politiebureau komt zonder stroom te zitten. Het beveiligingssysteem is gehackt. Alle uitgangen zijn gesloten. Maar dat is niet het echte probleem.

Iemand... iets volgt je. Rode ogen glimmen in duistere hoeken en het geluid van rammelend metaal galmt door de ooit veilige hallen... Je kent ze als gewone animatronics, maar iets onbekends en verschrikkelijks bestuurt ze. Ontdek wat er aan de hand is, overleef de nacht, en onthoud - niemand zal je horen gillen.

KENMERKEN:

  • Gebruik je tablet om de veiligheidscamera's goed in de gaten te houden. Om te overleven is het van groot belang om de omgeving van het politiebureau in je voordeel te gebruiken. Wees stil, wees alert, beweeg snel. De enige gereedschappen waar je op kunt vertrouwen zijn je benen, je tablet en je zaklamp.
  • Gebruik kasten en andere voorwerpen om je voor de animatronics te verstoppen en even diep adem te halen.
  • Probeer uit de stalen armen en benen van de animatronics te blijven. Laat je niet verrassen door hun speciale vermogens. Verwacht altijd het onverwachte.
  • Zoek uit wat er aan de hand is. Ga in het politiebureau op zoek naar verklaringen. Vergeet niet te luisteren naar de wereld om je heen en let op veranderingen in je omgeving. De enige die je wereld kan redden, ben jezelf.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

OOO Valnat

Leeftijdsclassificatie

  • Angst, Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-10-2019

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

385,00 MB