Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-06-2019
Abonneer je op op
YouTube

Gratis update 'Octavo's Ode' is nu te downloaden!*

H2x1_NSwitchDS_CadenceOHR_Teaser_nlNL.jpg

Er is nu een gratis update beschikbaar voor Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda. Deze bevat de volgende nieuwe content:

  • Octavo's Ode: in deze nieuwe verhaallijn speelt Octavo, de grote slechterik van de game, de hoofdrol. Gebruik zijn Golden Lute om vijanden een toontje lager te laten zingen en ontdek de ware reden waarom Octavo Hyrule wil overnemen.
  • Dungeon Mode: stel je vaardigheden op de proef in deze uitdagende nieuwe spelstand waarin je het op moet nemen tegen zeer lastige vijanden!

Opmerking: je moet het hoofdverhaal uitspelen om Octavo's Ode en de Dungeon Mode vrij te spelen.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Gratis demo!**

Er is een gratis demo van Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda beschikbaar. Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of door op deze pagina in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.***

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Hou de maat om Hyrule te redden in Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda voor de Nintendo Switch. Ontdek een onvergetelijk, ritmisch avontuur waarin de gameplay van Crypt of the NecroDancer wordt gecombineerd met unieke omgevingen en muziek uit The Legend of Zelda.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_LinkCadenceZelda.png

Hyrule heeft je hulp nodig!

De koning van Hyrule is in een diepe slaap gebracht door een kwaadaardige schurk, die vastberaden is om een kakofonie van betoverende muziek door het land te laten schallen. Zet je beste beentje voor, want geen enkele slechterik mag de dans ontspringen!

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_v04.png

Je begint je avontuur als Cadence, de heldin uit Crypt of the NecroDancer. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je ook als Link of prinses Zelda spelen. Verken de willekeurig gegenereerde wereld en kerkers en laat de slechteriken een toontje lager zingen in dit spannende avontuur met een ritmische twist!

Doorkruis de mysterieuze Lost Woods, trek door de straten van Kakariko Village en bezoek vele gedenkwaardige plaatsen uit The Legend of Zelda. Misschien kom je hier en daar zelfs een bekend gezicht tegen!

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Daar zit muziek in!

In Cadence of Hyrule krijg je, net als je vijanden, met elke beat de kans om je te verplaatsen, aan te vallen, te verdedigen en spreuken te gebruiken. Met de juiste timing kun je Octoroks, Lizalfos en zelfs Lynels verslaan in ritmische gevechten.

Betreed een van de kerkers en ontdek een schat aan voorwerpen en de meest uiteenlopende uitdagingen. Aan het einde van elke kerker moet je het opnemen tegen een sterke eindbaas.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Items in overvloed!

Duik in het avontuur en rust jezelf uit met iconische wapens, spreuken en andere spullen uit The Legend of Zelda. Gebruik een fakkel om wat licht in de duistere kerkers te brengen, bestook vijanden van afstand met je boog, breng Bombchus tot ontploffing op de maat van de muziek en zorg op elk terrein voor het juiste schoeisel.

Sommige voorwerpen kun je slechts één keer gebruiken of raak je kwijt als je door je vijanden gevloerd wordt, maar er zijn ook voorwerpen die je behoudt als je een gevecht verliest. Daarover gesproken…

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

De maat is vol

Als je te veel zetten gebruikt, ga je de bietenbrug op. Je raakt al je verzamelde rupees, sleutels en consumeerbare voorwerpen kwijt als je het loodje legt. Je zult trouwens ook merken dat de vloer er anders uitziet als je besluit om een kerker nogmaals te bezoeken.

Verslagen vijanden laten soms juwelen achter. Daarmee kun je bijvoorbeeld nieuwe wapens, extra hartjes en andere nuttige voorwerpen kopen.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Het juiste ritme

Dit is jouw avontuur, dus jij geeft de toon aan. In de verhaalstand staan je genoeg pittige uitdagingen te wachten en je kunt dit avontuur zelfs samen in perfecte harmonie proberen uit te spelen in de lokale multiplayerstand.**** Voor muzikale meesterbreinen is er ook een moeilijkere spelstand, waarin je al af bent zodra je schade oploopt of uit het ritme raakt.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Op zoek naar meer avonturen met Link?

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_bottom_v2.gif

*Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

***Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om het downloaden te voltooien.

****Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

H2x1_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_SeasonPass_nlNL.jpg

Blijf swingen op de beat met de seizoenspas van Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda!

Seizoenspas van Cadence of Hyrule

De seizoenspas geeft je toegang tot drie pakketten downloadbare content zodra deze worden uitgebracht. Als je de seizoenspas koopt, ontvang je bovendien bonuskostuums voor Link en Zelda die je direct kunt gebruiken!

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif
SQ_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfThe_NecroDancerFeaturingThe_LegendOf_Zelda_DLC1.png

DLC Pack 1: Character Pack

Ga opnieuw op een muzikale reis met vijf nieuwe personages: Impa, Aria, Frederick, Shadow Link en Shadow Zelda.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif
SQ_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfThe_NecroDancerFeaturingThe_LegendOf_Zelda_DLC2.png

DLC Pack 2: Melody Pack

Met dit pakket worden er 39 nieuwe liedjes toegevoegd, inclusief geremixte versies van de achtergrondmuziek van de game. Je kunt de achtergrondmuziek op elk gewenst muziek wijzigen, zodat je op je reis door Hyrule naar je favoriete muziek kunt luisteren.

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

DLC Pack 3: Symphony of the Mask

Speel als de mysterieuze Skull Kid en reis door een gloednieuwe map, geheel met nieuwe liedjes en een nieuw verhaal. Bovendien beschikt hij over de kracht om vaardigheden te wisselen op basis van de maskers die hij draagt. Wat staat Skull Kid te wachten in dit vreemde gebied?

CI_NSwitchDS_CadenceOfHyruleCryptOfTheNecroDancerFeaturingTheLegendOfZelda_divider_top_v2.gif

Twee aankoopmogelijkheden

Je kunt de seizoenspas van Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda op twee manieren kopen!

  • Via de pagina van Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda in de Nintendo eShop.
  • Via deze website.*

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Alle prijzen zijn inclusief btw. Prijzen in de Nintendo eShop

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda nodig. Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig. Als er niet genoeg ruimte vrij is in het systeemgeheugen van je Nintendo Switch, kun je een compatibele microSD-kaart gebruiken. Ga naar Service en info voor meer informatie over compatibele microSD-kaarten.

Categorieën

Muziek, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Brace Yourself Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld
  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-06-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1690,00 MB