Creepy Road

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 01-03-2019

Wanneer alles en iedereen waanzinnig wordt en de wereld uit elkaar valt, moet één man de wapens oppakken om zijn geliefden te beschermen. Begeef je met Flint Trucker op een gekke reis om hem te herenigen met Angelina en probeer niet te bezwijken onder de waanzin die je te wachten staat!

ENORME EINDBAZEN

Laat hun grootte je niet afschrikken! Observeer hun vechtstijl, vind een zwakke plek en toon geen genade wanneer je eindelijk je kans krijgt om aan te vallen. Pak ze, Flint!

GEKKE WAPENS

Variërend van standaard revolvers en shotguns tot dodelijke apparaten met gekke en onverwachte effecten. Je kunt zelfs een raket afvuren om vliegende vijanden te vernietigen. De keuze is aan jou!

PRACHTIGE HANDGETEKENDE GRAPHICS

Voor Creepy Road hebben we een echt gekke wereld gecreëerd met meer dan 30 originele soorten grappige en furieuze vijanden, van dieren en vogels tot psycho's. De meesten van hen hebben ook hun eigen originele aanvallen. Probeer ze allemaal te verslaan! Alle locaties bevatten originele, met de hand getekende graphics en elk heeft unieke details, objecten en een gedenkwaardige sfeer. Alle personages en locaties zijn met precisie ontworpen met oog voor detail!

Hoofdpersoon

Flint Trucker is een goeie lobbes met een rijk leven. Misschien heeft hij de Alchemist van Paulo Coelho gelezen, misschien luistert hij graag naar Tsjaikovski, en het is mogelijk dat hij zelfs naar Dali's kunstexpositie gaat voor inspiratie... Hij is mysterieus... maar één ding is zeker, hij vindt het heerlijk om iedereen te vernietigen die het aandurft hem in de weg te staan!

Muziek

Elke locatie in Creepy Road is voorzien van een origineel muzikaal thema, waardoor spelers zich kunnen onderdompelen in de sfeer van wat er gebeurt en het ritme van de gameplay kunnen bepalen. De game bevat meer dan vijftien originele muzieknummers.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Schietspel, Platformspel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

GROOVYMILK

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-03-2019

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Russisch

Downloadgrootte

970,00 MB