Elliot Quest

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-10-2017

Elliot kan niet doodgaan – maar hij komt nog altijd tijd tekort.

In Elliot Quest moet het slachtoffer van een ongewone vloek op zoek naar een medicijn voordat hij in een duiveltje wordt omgetoverd.

Elliot kan niet doodgaan – maar hij komt nog altijd tijd tekort.

In Elliot Quest moet het slachtoffer van een ongewone vloek op zoek naar een medicijn voordat hij in een duiveltje wordt omgetoverd.

Hij komt er echter al snel achter dat hij niet dood kan gaan. Geplaagd door nachtmerries wordt Elliot steeds zwakker, tot Elliot een bezoek brengt aan de plaatselijke wijsgeer, die hem vertelt dat hij het slachtoffer is van een ongewone vloek. Een duiveltje met de naam Satar berooft Elliot geleidelijk van zijn levensenergie. Als Elliot geen medicijn tegen de vloek kan vinden voor het te laat is, wordt hij een Satar. Het enige wat hij kan doen is een van de eilandbewakers om hulp vragen. Deze bewakers hebben voorkomen dat Urele door de Satar werd overgenomen.

Ontdek een bruisende open wereld, gevuld met verborgen geheimen en mysterieuze bewakers die Elliot kunnen helpen aan zijn vloek van onsterfelijkheid te ontsnappen. Je zult gedurende dit avontuur talloze vaardigheden en spreuken verzamelen, je een weg banen door vijf kerkers en zestien unieke eindbazen verslaan om de verschillende eindes te ontdekken.

Nadat Elliots vrouw is verdwenen, wordt Elliot ziek en probeert hij zich van het leven te beroven. Hij komt er echter al snel achter dat hij niet dood kan gaan. Geplaagd door nachtmerries wordt Elliot steeds zwakker, tot Elliot een bezoek brengt aan de plaatselijke wijsgeer, die hem vertelt dat hij het slachtoffer is van een ongewone vloek. Een duiveltje met de naam Satar berooft Elliot geleidelijk van zijn levensenergie. Als Elliot geen medicijn tegen de vloek kan vinden voor het te laat is, wordt hij een Satar. Het enige wat hij kan doen is een van de eilandbewakers om hulp vragen. Deze bewakers hebben voorkomen dat Urele door de Satar werd overgenomen.

Ontdek een bruisende open wereld, gevuld met verborgen geheimen en mysterieuze bewakers die Elliot kunnen helpen aan zijn vloek van onsterfelijkheid te ontsnappen. Je zult gedurende dit avontuur talloze vaardigheden en spreuken verzamelen, je een weg banen door vijf kerkers en zestien unieke eindbazen verslaan om de verschillende eindes te ontdekken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Platformspel

Spelers

1

Uitgever

PlayEveryWare

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld
  • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-10-2017

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans

Downloadgrootte

205,00 MB