Football Manager 2019 Touch

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-11-2018

Terug voor het seizoen 2018-19...

Alle actie zonder afleidingen...

Football Manager 2019 Touch is de perfecte manier om het leven aan de top van de beste voetbalclubs ter wereld te ervaren. Als je barst van de ambitie maar niet veel tijd hebt, dan is dit de Football Manager voor jou.

Er zijn 116 competities en 51 landen om in te spelen en voor de eerste keer ooit ook de volledig gelicentieerde Bundesliga en 2. Bundesliga.

Met diverse controlleropties en een op maat gemaakte gebruikersinterface die opnieuw vormgegeven is voor de editie van dit jaar, raas je door de seizoenen, omdat je de voorbereidingen en het mediacircus voor een wedstrijd overslaat. In plaats daarvan kun je je richten op de leukste onderdelen: het bouwen van een team en je richten op de wedstrijd. De rest kun je overlaten aan je assistent...

Zelfs de wedstrijd kan versneld worden met een Instant Result-functie, waarmee je door de seizoenen knalt op weg naar landelijke dominantie en meer. Als je liever je tactische visie tot leven ziet komen, bekijk dan je wedstrijden in de veelgeprezen 3D-engine, die nu doellijntechnologie en VAR bevat.

FM19 Touch bevat ook een hele hoop unieke managementuitdagingen waarmee je direct middenin een spannende degradatiestrijd of een zware blessurecrisis wordt gegooid. Hoe ga jij daarmee om?

FM19 Touch biedt dit seizoen een hele hoop nieuwe en verbeterde functies, zoals:

NIEUWE MANAGER-TUTORIALS

Kickstart je managerscarrière met een inleiding in de beginselen van het management die ontworpen is om nieuwe managers te helpen succes te behalen.

TACTIEKEN

Neem een kant-en-klaar pad naar succes met de nieuwe tactieken, waaronder 'Gegenpress', 'Tiki-Taka' en 'Catenaccio', of gebruik het nieuwe tactiekenscherm om een unieke tactiek te creëren.

WILLKOMMEN BUNDESLIGA

De twee topdivisies van het Duitse voetbal maken hun debuut in Football Manager 2019 Touch, wat betekent dat zowel de Bundesliga als de Bundesliga 2 de officiële clubbadges, tenues, spelersgezichten en al hun bekers bevatten.

VERNIEUWDE TRAINING

De vernieuwde trainingsmodule is niet alleen fris en vereenvoudigd, maar is ook een realistische weergave van hoe clubs spelers ontwikkelen, waardoor je meer controle over hun voortgang hebt dan ooit tevoren.

NIEUW VORMGEGEVEN GEBRUIKERSINTERFACE

Een likje verf en een hele hoop kleine, maar zinvolle veranderingen zorgen ervoor dat FM19 Touch de best uitziende versie van de game ooit is.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Sport, Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

SEGA

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-11-2018

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

6827,28 MB