Football Manager Touch 2018

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-04-2018
Football Manager Touch 2018
Sluiten X

Football Manager Touch™ 2018 voor de Nintendo Switch is de meest meeslepende voetbalsimulatie ooit voor Nintendo-spelers. Touch zit boordevol opties en clubs, en je speelt seizoenen sneller zonder te beknibbelen op details en besturing.

Soms lijkt het wel of iedereen verstand van voetbal heeft, maar hier draait het alleen om jouw mening.

Football Manager Touch™ 2018 debuteert op de Nintendo Switch en brengt je de spanning van de strijd om de titel zonder de nieuwsgierige ogen van de media of de lange aanloop naar de wedstrijd. Met deze gestroomlijnde Football Manager-ervaring kun je je concentreren op de belangrijkste aspecten om een club naar de top te leiden: tactiek en transfers.

Touch is volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch, met een op maat gemaakte gebruikersinterface en diverse controlleropties om je een unieke Football Manager-ervaring te bieden, die overal met je naartoe gaat en werkt zoals jij dat wilt. Ga voor de titel als je onderweg bent of zet de Nintendo Switch in de houder om vanuit je luie stoel te bekijken hoe je beoogde strategie uitpakt op het grote scherm.

Je krijgt de beschikking over de volledige kracht van de wereldberoemde database van Football Manager met recente spelersgegevens van 's werelds beste spelers, waardoor je volledig in de transfermarkt kunt duiken. Alle grote teams ter wereld zijn inbegrepen en je kunt je geluk beproeven in meer dan 100 competities.

Touch is geoptimaliseerd om snel te kunnen spelen. Zo kun je bijvoorbeeld de wedstrijd simuleren en direct naar de uitslag springen om zo seizoenen bliksemsnel te voltooien.

Talloze manieren om te spelen

Begin je carrière als manager bij een van de topteams, richt je eigen club op of waag je in de uitdagingsstand aan een van de vele managementscenario's.

3D-wedstrijdengine

De veelgeprezen wedstrijdengine en gemoderniseerde wedstrijdpresentatie van Football Manager brengen je wedstrijden tot leven.

Realistisch scoutingsysteem

Handel als nooit tevoren op de transfermarkt met deze realistische en meeslepende scoutingmethode.

Tactische vernieuwing

Het ontwikkelen van je voetbalfilosofie is makkelijk dankzij tactische analyses die je sterker maken door je zwakke punten te belichten.

Onderhandelingskracht

Een overvloed aan clausule- en transferopties bieden je meer mogelijkheden dan ooit om die ene supertransfer te beklinken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Sport, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

SEGA

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-04-2018

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

2846,88 MB