Fortnite

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-06-2018
Abonneer je op op
YouTube

Fortnite Chapter 2 – nu beschikbaar!

Fortnite Chapter 2 is gearriveerd! Duik in een nieuwe wereld op je Nintendo Switch en speel!

Verken een gloednieuw eiland met 13 locaties. Je kunt nu bijvoorbeeld zwemmen, vissen, op een motorboot rondracen en meer! Bestook je vijanden vanuit een hooiberg of een afvalcontainer, verbeter je wapens bij de Upgrade Bench en genees je teamgenoten met de nieuwe Bandage Bazooka!


Fortnite Chapter 2 - Battle Pass seizoen 1

Abonneer je op op
YouTube

Meer plezier, minder grinden. De geheel nieuwe Battle Pass bevat een verbeterd XP-systeem en medailles die je in de game verdient. Speel in de stijl van held of slechterik met een geheel nieuw uiterlijk.

Grijp de Battle Pass met meer dan 100 exclusieve beloningen voor slechts 950 V-Bucks. Bovendien kun je door het level van je Battle Pass te verhogen tot wel 1500 V-Bucks verdienen om in de Item Shop te gebruiken.


Kenmerken

  • Verken een gloednieuw eiland met 13 locaties. Je kunt nu bijvoorbeeld zwemmen, vissen, op een motorboot rondracen en meer!
  • Spannendere gevechten - Ga terug naar de basis en vecht tegen je vijanden met een geoptimaliseerd wapenarsenaal. Bij de Upgrade Bench kun je je wapens zelfs nog sterker maken.
  • Duik in een nieuwe wereld - Kies zelf waar je wilt landen en verken een gloednieuw eiland met 13 locaties.
  • Teamwork - Genees je teamgenoten met de Bandage Bazooka, breng je maatjes in veiligheid en ga uit je dak met nieuwe emotes zoals high fives!
  • De geheel nieuwe Battle Pass van Chapter 2 seizoen 1 bevat een verbeterd XP-systeem en medailles die je in de game verdient.
  • Verstopplekken en explosieven - Verstop je in hooibergen en afvalcontainers om je tegenstanders vanuit een hinderlaag aan te vallen of knal je tegenstanders overhoop door gastanks en explosieve vaten op te blazen.
  • Grijp de Battle Pass met meer dan 100 exclusieve beloningen voor slechts 950 V-Bucks. Bovendien kun je door het level van je Battle Pass te verhogen tot wel 1500 V-Bucks verdienen om in de Item Shop te gebruiken.
  • Held of slechterik? Ga geheel in nieuwe stijl naar het eiland. Speel bijvoorbeeld als Sludge of als 8ball. Elk van de zeven outfits heeft een alter ego, dus kies de outfit die bij je speelstijl past.

Doe mee en blijf als laatste over tijdens de gratis* Battle Royale voor 100 spelers. Bouw gigantische forten. Wees je tegenstanders te slim af. Sleep de overwinning in de wacht. Vorm online** een team met vrienden naast je op de bank***, of uit alle hoeken van de wereld!

BOUW EN VERWOEST: verander het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Verbergt je tegenstander zich achter een muur? Maak het jezelf makkelijk door eerst die muur op te blazen.

PAK DE BESTE UITRUSTING: ga aan boord van de Battle Bus en ga naar je favoriete zone. Verzamel grondstoffen en uitrusting en laat niets heel van je vijanden!

MAAK EEN TEAM MET VRIENDEN: vorm online** een team met vrienden uit alle hoeken van de wereld, of naast je op de bank!***

WEKELIJKSE UPDATES EN EVENTS: dankzij de updates met nieuwe spelstanden, outfits en voorwerpen blijf je spelen.

Powered by Unreal Engine 4.

*Aankopen in de app zijn mogelijk.

**Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen.

***Je hebt extra games en systemen nodig voor de multiplayerstand.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel, Actiespel, Strategiespel

Spelers

1 - 100

Uitgever

Epic Games

Leeftijdsclassificatie

  • 12

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-06-2018

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

8441,00 MB