Mable & The Wood

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-10-2019

De vreemde cultus die je opwekte sprak over een oude profetie die zegt dat je de grote dieren zult achtervolgen, hun vorm zult aannemen en hun krachten zult gebruiken om deze stervende wereld te redden. Maar wat als ze ongelijk hebben? De profetie is oud en woorden verliezen hun betekenis met de tijd...

Wanneer de wereld om je heen uit elkaar valt, wat ga je dan doen? In Mable & The Wood moet jij die keuze maken. Je hoeft niemand te doden, maar je kunt iedereen doden.

Wil je de duisternis verbannen, of word je het?

COMBAT IS BEWEGING

De manier waarop je beweegt is dodelijk. Het slepen van een zwaard dat te zwaar is om op te tillen, verandert van vorm in een fee en laat het achter waar ze stond. Roep het zwaard opnieuw op om alle vijanden op je pad af te maken.

Je kunt je niet-menselijke vorm maar een beperkte tijd gebruiken, maar het doden van wezens vergroot je kracht.

MAAK JACHT OP DE GROTE BEESTEN EN NEEM HUN VORM AAN

Versla de grote beesten om hun vorm aan te nemen. Transformeer in een mol, medusa, spin en meer ...

Vind en versla de andere eindbazen om nog meer vormen vrij te spelen!

ONTDEK EEN STERVENDE WERELD

De game speelt zich af in een duistere fantasiewereld, waarbij elk gebied deel uitmaakt van een grote, complexe kaart die vol zit met allerlei geheimen die je kunt ontdekken.

Ontdek geheimen die je kunt gebruiken om alternatieve routes door de wereld te vinden en een andere kant van het verhaal (en meerdere eindes!) te ontdekken.

ONTDEK WIE JE WERKELIJK BENT

Ontdek een rijk verhaal en definieer je eigen rol daarin. Word jij de redder waar iedereen op hoopt, of zullen je daden leiden tot het letterlijk verscheuren van de wereld?

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Platformspel

Spelers

1

Uitgever

Graffiti Games

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-10-2019

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

630,00 MB