Monster Boy and the Cursed Kingdom

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 2018
Monster Boy and the Cursed Kingdom
Sluiten X

Een legendarische gameserie keert terug met een volledig nieuw avontuur in verbluffend HD voor de Nintendo Switch!

Monster Boy and the Cursed Kingdom is een kleurrijk side-scrolling avontuur vol actie dat gemaakt is in samenwerking met Ryuichi Nishizawa, de maker van de beroemde Wonder Boy in Monster World-reeks.

Monster Boy and the Cursed Kingdom brengt het plezier terug van de klassieke games die uitblinken in hun eenvoud: met spannende gameplay, vrolijke muziek en vloeiende graphics. Neem het op tegen enorme eindbazen, vind geheime doorgangen, ontdek krachtige uitrustingen en gebruik je verstand en behendigheid om van een boze vloek af te komen.

Verander in zes verschillende beesten met hun eigen krachten en vaardigheden. Maak gebruik van hun unieke mogelijkheden om nieuwe paden te creëren en verder te komen in het epische verhaal.

Schakel tussen zes speelbare personages: elk personage speelt anders en houdt de gameplay fris en verrassend.

Ontdek nieuwe paden en geheimen met speciale uitrustingen: zoek magische wapens en uitrustingen die de wereld geleidelijk voor je openstellen.

Meer dan vijftien uur aan epische avonturen: verken de nieuwe 'Monster World' in een enorme, onderling verbonden omgeving.

Muziek van beroemde Japanse componisten: Yuzo Koshiro, Motoi Sakuraba, Michiru Yamane, Keiki Kobayashi en Takeshi Yanagawa.

Full HD-graphics met 60 frames per seconde: de game ondersteunt 1080p/60fps in de tv-stijl en 720p/60fps in de handheld-stijl.

Ondersteuning voor de HD-trilfunctie: voel de actie dankzij intensieve ondersteuning voor de HD-trilfunctie.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

FDG Entertainment

Ontwikkelaar

Game Atelier

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2018

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen