Moonfall Ultimate

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-09-2018

Moonfall Ultimate is een 2D side-scrolling actie-RPG, die zich in een industrieel en duister universum afspeelt. Hak, sla en tover je een weg door een verraderlijke handgeschilderde wereld in de singleplayer-, coöp- of eindeloze arcade-stand.

Kies je klasse en upgrade je uitrusting. Ga op verkenning op een metroidvania-achtige manier en beleef strategische realtime gevechten.

Ontdek een verhaal van The Empire, ooit een klein koninkrijk dat nu wordt bedreigd door zogenaamde Savages. Ze jagen op een mysterieus element dat bekendstaat als Lunarium en zich bevindt in The Empire. Jij, een onverschrokken rekruut, moet het land beschermen aan de frontlinie.

  • Prachtige handgeschilderde 2D-graphics vol details en donkere sferen.
  • Speel de campaign of de eindeloze stand in je eentje, of met een vriend in de coöp-stand voor twee spelers.
  • Drie personageklassen met unieke actieve en passieve vaardigheden. Kies Vanguard, Elementalis of Shadow en kijk welke klasse het beste bij je speelstijl past.
  • Een robuust niveau-systeem en een in-game handelssysteem dat toegang geeft tot meer dan 80 unieke items. Vecht, verzamel en verbeter!
  • Het vechtsysteem vol actie biedt genoeg opties om schade toe te brengen. Een geschikte strategie is de sleutel tot succes.
  • Dertien open en volledig verkenbare levels met elementen uit het metroidvania-genre die boordevol missies, eindbaasgevechten en aanwijzingen zitten.
  • Meer dan 60 vijanden, elke met hun eigen unieke aanvals- en verdedigingstechnieken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Actiespel

Spelers

1 - 2

Uitgever

Wales Interactive

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-09-2018

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1505,00 MB