Nippon Marathon

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-12-2018

Doe mee aan de ultieme marathon van Japan in een krankzinnige groepsracegame! Werp tonnen, wees Shiba Inu te snel af en duik aan de kant voor fietsen, terwijl je fruit naar je tegenstanders slingert en over wankele planken rent die boven watervallen balanceren in een onwerkelijke marathon door heel Japan!

Waanzin voor vier spelers!

Je kunt in je eentje spelen, met z'n vieren is het nog veel leuker! Geniet van de ultieme dwaasheid van de meest fantastische marathon uit de gamingwereld.

Zie heel Japan!

Doorkruis Nippon in een reeks creatieve levels in drukke stadsstraten, dorpslanen, bedrijvige markten, bergtoptempels en zelfs onveilige sakedistilleerderijen!

Maffe personages!

Ga de strijd aan met enkele van de coolste renners ooit! Kreeftman J DARWIN, de eenhoorn-onesie-dragende Elizabeth Nishibori, schooluniformfan Zenbei “Xen Bae” en de volledig normale Snuguru Maestro behoren tot de uitdagers die wedijveren om het podium!

Epische blunders!

Schommelpalen! Reusachtige vissen die je in het gezicht slaan! Fietsers! Shiba Inu! Glasplaten! Verkeer! Valse deuren! Tonnen! Rollende balken! Wiebelende planken! Vliegend fruit! Meer Shiba Inu! Ontwijk ze en duik erover of onderga de pijnlijke, beschamende gevolgen van op fysica gebaseerde botsingen…

Vele verrassingen!

Je weet nooit wat er gaat gebeuren in Nippon Marathon. Misschien vind je tijd voor wat gokkastplezier tussendoor? Misschien vliegt een verslaggever met jetpack op je af om je te interviewen op het raceparcours? Alles is mogelijk…

Meedoen en stoppen op elk moment!

Pauze nodig om ananassap van je onesie te poetsen? Een willekeurige voorbijganger die mee wil spelen? Wat de reden ook is, spring erin en eruit voor het ultieme, flexibele groepsgevoel!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Racen, Actiespel, Party

Spelers

1 - 8

Uitgever

Pqube

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-12-2018

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3662,00 MB