Sail Forth

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 2020

Sail Forth is een procedureel gegenereerd avontuur op zee waarin je een prachtige wereld kunt ontdekken en spannende, nautische gevechten kunt beleven. Ga op reis door verschillende gebieden, breid je vloot uit en ga de strijd aan met piraten, zeemonsters en de zee zelf!

Elk eiland is uniek

De eilanden worden procedureel gegenereerd, wat betekent dat elke sessie je een unieke ervaring voorschotelt. Bovendien beschikt elk eiland over eigen flora en fauna en een sfeervolle soundtrack.

Personaliseer je schip

Kies zelf welk ontwerp en welke kleuren de zeilen van je schip moeten hebben en speel gaandeweg nieuwe ontwerpen vrij. Rust de schepen van je vloot uit met diverse wapens en versterkingen om ze optimaal voor te bereiden op de strijd.

Geen reis is hetzelfde

Elke sessie speelt zich af op een unieke, procedureel gegenereerde map vol eilanden van verschillende typen biomen. Voltooi op elke locatie een van de vele soorten missies. Zo moet je bijvoorbeeld een schat stelen uit een fort van de Skull Clan of een vriendelijke matroos redden die met zijn schip op de klippen is gelopen.

Stijlvolle physics

De physics van het varen zijn gebaseerd op het drijfvermogen en de windkracht in de echte wereld. Het navigeren op zee voelt natuurlijk aan en is erg vermakelijk, zonder extreem realistisch te zijn.

Breid je vloot uit

Op je reis kom je nieuwe schepen tegen die je kunt toevoegen aan je vloot. Je kunt de besturing van verschillende schepen afwisselen en eenvoudige opdrachten geven aan de bemanning aan boord zonder het betreffende schip zelf te hoeven besturen.

Oorlog op zee

Er staat je een veelvoud aan wapens ter beschikking waarmee je de schepen van de Skull Clan tot zinken kunt brengen en andere gevaren de baas kunt zijn. Houd de wind tijdens het gevecht goed in de gaten om ervoor te zorgen dat je het positionele voordeel niet uit handen geeft.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

The Quantum Astrophysicists Guild

Ontwikkelaar

David Evans

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2020

Leeftijdsclassificatie

3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch