The Count Lucanor

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-10-2017

Er was eens een arm jongetje genaamd Hans. Hij leefde met zijn moeder dicht bij het bos. Op zijn verjaardag kreeg hij geen cadeautjes of snoepgoed en werd daarom zo kwaad dat hij zijn huis voor altijd zou verlaten. Voordat hij vertrok kreeg hij van zijn moeder de wandelstok van zijn grootvader, een beetje kaas en drie stukken goud.

Op zoek naar avontuur wandelde Hans het bos in. Toen de nacht viel werd de jongen heel erg bang, dus probeerde hij terug naar huis te gaan. Op een zeker moment liep er een merkwaardige kobold op zijn pad, en besloot ter plekke om het wezen te volgen. Ze eindigden bij een kasteel waar de kobold vertelde dat de jongen een grote rijkdom zou erven als hij een simpele vraag zou kunnen beantwoorden: de naam van de kobold.

Hans werd vervolgens vastgehouden in het kasteel. Hier wacht hem een grimmig avontuur volmysterie, fantasie en horror. Zal Hans erin slagen om de nieuwe Count Lucanor te worden?

Beleef met Hans een uniek avontuur in een fantasiewereld vol verassingen en uitdagingen. Verdiep je in een verhaal waarin elke beslissing telt en elke aanwijzing je helpt om de puzzel op te lossen en de schat in de wacht te slepen. Los de weerzinwekkende geheimen van het kasteel op, ontmoet kleurrijke personages en vergeet zeker niet dat het gevaar zich op de meest vreemde plaatsen schuil kan houden.

  • Verkenning: loop door het kasteel Tenebre en plaats kaarsen op de grond om je pad te verlichten.
  • Gesprekken: praat met NPC’s om belangrijke aanwijzingen te krijgen en het mysterie van Count Lucanor te ontrafelen.
  • Keuzes: je handelingen veranderen de loop van het verhaal, met maar liefst vijf eindes en verschillende tussenverhalen.
  • Stiekem: verstop je onder tafels of achter gordijnen om onopgemerkt te werk te gaan.
  • Puzzels: gebruik je gevonden voorwerpen op een slimme manier om vooruitgang te boeken.
  • Vaardigheden: anticipeer je omgeving om vallen en vijanden in het kasteel te ontwijken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Merge Games

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-10-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Russisch

Downloadgrootte

386,00 MB