Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Kirby's Return to Dream Land Deluxe

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-02-2023
Abonneer je op op
YouTube
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg_Star_01.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg_Star_02.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg_Star_03.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg_Star_04.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg_Star_05.png

Probeer de game gratis

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Try_SideImg.png

Er is nu een gratis demo van Kirby's Return to Dream Land Deluxe beschikbaar! Speel enkele levels uit het hoofdavontuur en minigames met tot wel vier spelers!

Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina door DEMO DOWNLOADEN te kiezen.

Platformplezier voor iedereen

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fun_Chars.png

De roze held is terug in Kirby's Return to Dream Land Deluxe op de Nintendo Switch! Maak plezier met z'n vieren of speel in je eentje in deze luxe versie van het Wii-platformavontuur, nu met nieuwe vaardigheden, minigames en een uitstapje met de interdimensionale reiziger Magolor.

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Magolor_SideImg.png

Magolor heeft je hulp nodig

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Magolor_ImgSlider_Scr01.jpg
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Magolor_ImgSlider_Scr02.jpg
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Magolor_ImgSlider_Scr03.jpg

Wanneer Magolors ruimteschip crasht op de planeet Popstar, is het aan Kirby en zijn vrienden om te hulp te schieten! Help Magolor om alle onderdelen van zijn ruimteschip te vinden op een avontuur door heel Dream Land, van snikhete woestijnen tot de donkere diepten onder water.

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Magolor_Scr01.jpg

Kruip in de huid van Kirby en vorm een team met tot wel drie vrienden op hetzelfde spelsysteem. De andere spelers kunnen als koning Dedede, Meta Knight, bandana-Waddle Dee of zelfs een andere kleur Kirby spelen. Neem het op tegen allerlei soorten vijanden en ga op zoek naar de ontbrekende onderdelen van het schip!

Kopiëren kun je leren!

Geen vijand of obstakel houdt Kirby nog tegen dankzij een arsenaal aan nieuwe en terugkerende kopieerkrachten. Zuig vijanden op en slik ze in om hun krachten over te nemen.

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Copy_SideImg.png
Abonneer je op op
YouTube

Schakel nog een tandje bij met superkrachten! Zuig gloeiende vijanden op en knal je een weg door obstakels en zelfs door delen van het level met Drakenvlam, Gigahamer en vele andere superkrachten!

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_Char.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_SideImg_Star_01.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_SideImg_Star_02.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_SideImg_Star_03.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_SideImg_Star_04.png

Plezier voor vier

Speel je liever met anderen? Nodig vrienden en familie uit en laat ze op hetzelfde spelsysteem meedoen wanneer je maar wilt!

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_Scr01.jpg

Werk samen om vijanden snel uit de weg te ruimen. Kirby kan spelers opzuigen en ze wegschieten als projectielen, Meta Knight vecht met zijn zwaard altijd op het scherpst van de snede, koning Dedede gaat vijanden te lijf met zijn enorme hamer en bandana-Waddle Dee laat geen steekje vallen met zijn speer. Je kunt je teamgenoten daarnaast ook letterlijk dragen!

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Fourtimes_Scr02.jpg

Laat jouw stijl zien met maskers! Breng een bezoekje aan Magisch Magoland om ze vrij te spelen en ga naar een souvenirkraampje om van masker te wisselen.

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_Char.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_01.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_02.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_03.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_04.png

Een helpende hand

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_Char.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_01.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_02.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_03.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_SideImg_04.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Hand_Scr01.jpg

Niet getreurd als je nog geen ervaring hebt met platformgames of als je hulp nodig hebt in een bepaald level. Activeer helper Magolor in de instellingen wanneer je maar wilt om drankjes te krijgen die je een welkome boost geven. Magolor redt je zelfs als je in een gat valt.

Welkom in Magisch Magoland!

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_BG_Magoland.jpg

In Magisch Magoland hoef je je nooit te vervelen! Speel nieuwe en terugkerende minigames voor maximaal vier spelers op hetzelfde spelsysteem, scoor nieuwe maskers bij de souvenirwinkel en meer!

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Magoland_SideImg.png

Speel samen vier willekeurig gekozen minigames met een toer door Magisch Magoland. Trek je zwaard in Samoerai-Kirby, werk aan je precizie in Ninja-dojo, stil je honger in Fijnproeverei, lees er lustig op los in Magolors zoekboeken en meer!

Abonneer je op op
YouTube

Zin in een uitdaging? Vergelijk jouw reactiesnelheid met die van anderen in Samoerai-Kirby 100! Neem het online op tegen de beste scores van 99 andere spelers en ontdek wie de scherpste vaardigheden heeft.

 
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Epilogue_Char.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Epilogue_SideImg.png

Magolors eigen avontuur

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Epilogue_Scr.jpg

Wanneer je de verhaalstand hebt uitgespeeld, kun je met Magolor op avontuur gaan om zijn verloren magische krachten terug te krijgen.

In Magolor-epiloog kruipen alle spelers in de huid van Magolor en moeten ze zich zonder hulp van kopieerkrachten een weg banen door nieuwe, uitdagende levels! Herstel Magolors krachten en speel nieuwe vaardigheden vrij door magiepunten en fruitfragmenten te verzamelen in 20 interdimensionale levels.

Wanneer je de verhaalstand hebt uitgespeeld, kun je met Magolor op avontuur gaan om zijn verloren magische krachten terug te krijgen.

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_Epilogue_Scr.jpg

In Magolor-epiloog kruipen alle spelers in de huid van Magolor en moeten ze zich zonder hulp van kopieerkrachten een weg banen door nieuwe, uitdagende levels! Herstel Magolors krachten en speel nieuwe vaardigheden vrij door magiepunten en fruitfragmenten te verzamelen in 20 interdimensionale levels.

KirbysReturnToDreamLandDeluxe_amiibo_SideImg_Star_01.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_amiibo_SideImg_Star_02.png
KirbysReturnToDreamLandDeluxe_amiibo_SideImg_Star_03.png

Compatibel met amiibo

Scan een amiibo (apart verkrijgbaar) om puntensterren en genezende voorwerpen te ontvangen, of scan een amiibo uit de Kirby-serie om een willekeurige kopieerkracht te krijgen.

KirbyAndTheForgottenLand_amiibo_amiibos.png
bg-checker-blue
bg-checker-yellow
bg-checker-orange
bg-dots-yellow
bg-dots-orange
bg-fun
bg-diamonds
bg-paper
bg-gears
divider-checker-yellow
divider-checker-blue
divider-cornerfull-yellow
divider-stars
divider-runes
headlinebox-dots
headlinebox-stars-blue
headlinebox-stars-yellow
headlinebox-runes
carousel-arrow-left
carousel-arrow-right
carousel-bg
carousel-frame
carousel-copy-bullet-on-01
carousel-copy-bullet-on-02
carousel-copy-bullet-on-03
carousel-copy-bullet-on-04
carousel-copy-bullet-on-05
carousel-copy-bullet-on-06
carousel-copy-bullet-on-07
carousel-copy-bullet-on-08
carousel-copy-bullet-on-09
carousel-copy-bullet-on-10
carousel-copy-bullet-off-01
carousel-copy-bullet-off-02
carousel-copy-bullet-off-03
carousel-copy-bullet-off-04
carousel-copy-bullet-off-05
carousel-copy-bullet-off-06
carousel-copy-bullet-off-07
carousel-copy-bullet-off-08
carousel-copy-bullet-off-09
carousel-copy-bullet-off-10
carousel-magoland-arrow-left
carousel-magoland-arrow-right
carousel-magoland-bullet-active
video-border
copy-video-border
btn-bg-dots-yellow
fun-divider-top
fourtimes-mask-scroll
magoland-contentbox-bg-blue
magoland-contentbox-bg-yellow
magoland-hl-star
epilogue-circle

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

Nintendo

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-02-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

5126,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-02-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Koreaans, Chinees