ARMS

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 16-06-2017
Abonneer je op op
YouTube

Gratis ARMS Sparring-demo!

Er is nu een gratis demoversie van ARMS beschikbaar! Die kun je downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of door op deze pagina in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen!.††


Ontdek een unieke vechtgame voor meerdere spelers waarbij je elkaar belaagt met elastische armen waaraan bijzondere bokshandschoenen zijn bevestigd. Deze game bevat elementen van zowel boks- als schietgames, en laat je kennismaken met gloednieuwe personages.

CI_NSwitch_Arms_SpringMan.jpg

De speler houdt in iedere hand een Joy-Con en bestookt de tegenstander links en rechts met rake klappen. De vechters kunnen springen en aanvallen ontwijken. Als speler kun je je slagen ook effect geven door je handen tijdens het slaan te draaien. Vechters kunnen aan iedere hand een ander soort ARM bevestigen. Deze ARMS lopen uiteen van reguliere bokshandschoenen tot wapens met speciale effecten zoals boemerangs. Bovendien heeft iedere ARM een bijzondere eigenschap, zoals vuur, ijs of elektriciteit, die je kunt activeren door je stoten op te laden.

In de loop van de game kunnen spelers geld verdienen waarmee ze in ARMS-plaza nieuwe ARMS voor hun vechters kunnen krijgen. In deze game kun je potjes van één tegen één en zelfs van twee tegen twee* spelen, die uitmonden in hilarische, chaotische knokpartijen.

De video hierboven komt uit de Nintendo Direct van 18 mei 2017. Ga naar onze Nintendo Direct-pagina voor meer video's en informatie over diverse games. Binnenkort vind je hier meer informatie!

*Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Die zijn apart verkrijgbaar.

† Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

††Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Abonneer je op op
YouTube

Kies je favoriete besturing en sla erop los!

Als je beide Joy-Con-controllers rechtop houdt, kun je je handen naar voren bewegen om te slaan en de Joy-Con-controllers kantelen om te bewegen. Draai de Joy-Con nadat je hebt geslagen, om je klap effect te geven!

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_ControlScheme_ThumbsUp_nlNL.jpg

Wat dacht je van deze besturing?

Als je in de handheldstijl speelt of de Joy-Con-houder, de Nintendo Switch-Pro-controller of één Joy-Con horizontaal gebruikt, dan kun je ook de linkerstick gebruiken om je klappen effect te geven!

Tips

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_01.jpg

Gebruik diverse sprongen en manoeuvres om de aanvallen van je tegenstander stijlvol te ontwijken!

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_02.jpg

Laad je klappen op en geef je tegenstander vervolgens een oplawaai van jewelste!

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_03.jpg

Je kunt zelfs klappen ontwijken terwijl je springt. Op die manier blijf je langer in de lucht.

CI_NSwitch_Arms_GlobalTestpunch_Tips_04.jpg

Wil je een opgeladen klap uitdelen zodra je landt? Houd dan de springknop tijdens je sprong ingedrukt om al je krachten te verzamelen!

CI_NSwitch_Arms_Multiplayer.jpg

Heb je zin in een matpartij voor drie spelers? Gebruik de richtingsknoppen om razendsnel tussen doelwitten te wisselen!

CI_NSwitch_Arms_Charge.jpg

Als je wordt gevloerd, kun je bepalen in welke richting je opstaat door de Joy-Con-controllers te kantelen.

CI_NSwitch_Arms_Rush.jpg

Door een combo uit te voeren kun je in een oogwenk klappen van tegenstanders blokkeren! Ga daarna meteen in de tegenaanval!

Als je een vechter kiest, kun je hem of haar andere kleuren geven door de linkerstick ingedrukt te houden en hem naar boven, beneden, links of rechts te bewegen. Bevestig je keuze met de A-knop en knokken maar!

Kroon je favoriete vechter tot ARMS-kampioen in het partycrash-toernooi, waarin wordt bepaald wie er écht de beste van allemaal is! Elke ronde duurt 72 uur en je kunt elke twee weken aan deze online-evenementen deelnemen om jouw favoriete vechter aan de overwinning te helpen! Wie wordt de ware ARMS-kampioen?

CI_NSwitch_Arms_Tournament_02.jpg

Het volgende partycrash-toernooi begint op 7 december 2018 om 10:00 uur en eindigt op 10 december 2018 om 10:00 uur.

Je kunt je hier inschrijven!

Klaar voor de strijd? Als je mee wilt doen, ga dan naar onze Facebook-pagina of onze Twitter-account om alle informatie te lezen over het volgende partycrash-evenement. Natuurlijk kun je hier ook alle laatste nieuwtjes vinden!


Partycrash

Zo nu en dan sponsort het ARMS-laboratorium een zogenaamde partycrash.

CI_NSwitch_Arms_partycrash_JackYokoku.jpg

Wat is partycrash?

Partycrash is een tijdsgelimiteerd online* event, en duurt 72 uur! Als een partycrash begint kunnen spelers van over de hele wereld meedoen aan gevechten, punten winnen en hun labniveau omhoog krikken. Als het evenement voorbij is, worden alle spelers beloond met in-game prijzengeld en buttons. Dit is allemaal afhankelijk van welk niveau je behaalt.

Welke vechters kunnen deelnemen?

Het ARMS-laboratorium kiest per partycrash twee bonusvechters, en zet ze tegenover elkaar in de ring.

Je kunt wat extra punten verzamelen om je labniveau te verhogen door een van beide bonusvechters te kiezen. Wil je liever geen kant kiezen? Geen probleem. Tijdens het evenement kun je om het even welke vechter kiezen. Na het evenement worden de resultaten van de partycrash en het puntentotaal van elke vechter bekendgemaakt.

Hoe ontvang ik zoveel mogelijk prijzengeld?

Je kunt extra punten verdienen door zowel met bonusvechters als met bonus-ARMS te spelen. Tijdens partycrash veranderen bonus-ARMS om het kwartier, dus zorg ervoor dat je ze genoeg afwisselt!

Er zijn ook bonusperiodes die op willekeurige momenten een nieuwe draai geven aan de klassieke spelstanden. Hiermee kun je ook extra punten verdienen! Het kan dus zijn dat je ARMS willekeurig gekozen worden, of dat je combometer altijd vol is! Er is ook een stand waarin je met één klap K.O. kunt gaan!

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Geweld

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-06-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Russisch, Engels

Downloadgrootte

2385,51 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-06-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Japans